Vi som ønsker journalist og NRK-programleder tilbake på skjermen

En signatur for Line, en signatur for folket

Høsten 2019 forsvant plutselig den folkekjære programlederen, Line Andersen, fra NRKs skjermer. Line som hadde vært en trofast medarbeider gjennom en årrekke og servert oss seere fra den mest eksklusive tv-buffet.

Med store direktesendinger som spesialfelt, og særlig fikk hun en nærhet til folket gjennom NRKs sjakksendinger, der hun var med på å skrive TV-historie. I tillegg har vi sett den folkekjære journalisten og programlederen på 17.mai-sendingene fra Oslo, og hun har også ledet TV-aksjonens sendinger. 

Line Andersen er profesjonell til fingerspissene, og som hun beskriver seg selv, er hun "journalist-nerd." Hun vakler aldri, er stødig fra første til siste minutt, har en helt fantastisk utstråling foran kamera, og er dyktig til å tilpasse seg den type programlederrolle hun går inn i. Hun har en journalistisk fingerspitzgefühl. 

Denne underskriftskampanjen skal ikke bevege seg inn i jussen, til det vet man for lite om saken, men det skal være en moralsk støtte, et vitnesbyrd fra oss seere, om hvor mye vi setter pris på Line, både i hennes vesen og som profesjonell journalist. Der hun enten har plass i studio, er på Karl Johan 17. mai, i mixed zone på friidrettsarenaen eller i målområdet på alpinsendingene. Eller, for den saks skyld, leder TV-aksjonen med neddempet røst. Hun dekker med andre ord et bredt journalistisk felt, og er kanskje en av NRKs mest anvendelige programledere. 

Setter du din digital signatur på dette papiret, er du med på å gi Line akkurat den støtten hun trenger, for vi må også huske på at dette er utrolig vanskelig for henne.

Som vi kan lese, har Line nå godt til sak mot sin egen arbeidsgiver, NRK. Og, for dem som lurer, Line er ikke permittert, selv i denne vanskelige tiden møter hun på jobb og utfører samvittighetsfullt den jobben hun er satt til - men kanskje ikke ønsker aller mest.

Det ligger også en fb-side, med støtteerklæring til Line. Vi som ønsker Line Andersen tilbake på skjermen.

https://www.facebook.com/groups/440078003883656

 

Initiativtager, Asle Lien

 

Line_Andersen_-_17.mai_1.jpg


 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Asle Magnus Lien fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...