Vi som ønsker charterturer til Hurghada, Egypt

Vi er nordmenn som ønsker chartereiser tilbake til Hurghada og Egypt. Rødehavet er et fantastisk rekreasjonsområde året rundt. Opplevelser er mange fra ørkensafari, snorkleturer og historiske severdigheter i Luxor og Kairo. 

I november 2016 devaluerte Egypt sin valuta noe som medførte en halvering av mange priser. Vi som ferdes i dette landet ofte, tør påstå dette er en av verdens billigste steder å feriere akkurat nå. Hotellene er der, våre danske og svenske naboer har hatt charter lenge.

Vi oppfordrer de store reiseselskapene til å tørre å satse og å sette Egypt på programmet igjen. Vi som har ferdes her i mange år kjenner oss trygge, har vært her igjennom revolusjoner og valg. 

Vi ønsker flere nordmenn tilbake til byen og det samme gjør våre Egyptiske venner

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Kari Jørgensen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook