VaksinerOsloNÅ!

Vi er allerede blitt over 7000 medlemmer på Facebooksiden «VaksinerOsloNå» på under ett døgn! Det betyr at vi er mange som er frustrerte på vegne av alle som sliter i hovedstaden.

Oslo har vært nedstengt i 4 måneder. Mange barn fra 16 år og oppover har hatt digitalskole i nesten et helt år. De lider av ensomhet og depresjoner mens næringslivet og kulturlivet blør.

Vi, både Osloboere og sympatisører fra andre steder i landet, er svært bekymret for ringvirkningene av en fortsatt nedstengt by, og av en mer langvarig nedstengning av Oslo. Våre unge, våre aleneboere og vår hovedstad tåler ikke mer nå! Mange ender opp med å bli risikogrupper i mange år etter covid er over og situasjonen er kritisk.

Vi ønsker med dette oppropet å bidra til å sette fokuset på alvoret vi står i og legge press på myndighetene på vegne av Oslos befolkning. Nå tar vi til ordet for at det nye vaksineprogrammet  prioritere byer og steder med høy smitte i perioden vi står overfor.

Vi ber regjering, FHI og Helsedepartementet og Oslo Kommune å straks komme opp med en løsning for Oslos borgere.Derfor roper folket og trenger din stemme for å bli hørt.Så vær så snill:

Signer dette oppropet, del det på Facebook og hjelp alle i Norge til å bukt med pandemien nå!

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at #VaksinerOsloNÅ vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...