Utsett 2021!

Dette er en appell til storsamfunnet om å stryke inneværende år 2020, og gi det et nytt forsøk til neste år.
Det er viktige å være ærlige og si ting som det er, uten å pynte på det. Vi bør som samfunn innse det: vi mislyktes med 2020. Vi fikk det ikke til. Det var rett og slett ikke bra nok.


Kan vi la det stå?
Vi mener nei!


Vi mener: vi tar året på nytt! Istedenfor å gi opp, forlate 2020 i ruiner og håpe at 2021 ikke skal stinke like mye, bør vi heller gjøre et nytt forsøk. La oss sette en strek over året som har gått, og ta 2020 på nytt! La oss gå inn i januar 2020 denne gangen uten skogbrann, nestenkrig, og pandemi! La historiebøkene oppsummere at 2020 var året da vi fikk vaksinert verden, da Trump gikk av, da klimastreiken virkelig satte dagsorden, og da norskspråklig høykvalitetsrap surra og gikk i annenhver telefon bortetter. La oss forsøke en gang til!
Vi ønsker med dette å appellere til Regjeringen, til staten, til pressen og til norsk Kalenderforlag om å erklære neste år som 2020, slik at dette tullet vi har vært igjennom ikke får noen særlig plass i historiebøkene og almanakkene, slik at det kollektive traumet får muligheten til å visne hen! 

Fuck 2020! Leve 2020!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Gatas Parlament fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...