UTBYGGING AV FIBERBREDBÅND PÅ LESUND

Basert på at det nylig ble bestemt utbygging av NEAS fiber på Skardsøya, til og med Kalland, synes vi kravet om å bli med på utviklingen er på sin plass. Kalland hører for øvrig til Lesund krets.

Litt lenger ut, på Grisvågøya, er det allerede spunnet Fiberledning på høyspenten, så her er det klargjort for tilknytting/ utbygging.

Vi mener at dagens tilbydere av Internett ikke har god nok kapasitet til all Internettrafikken som dagens moderne samfunn fører med seg.

Antallet fastboende på Lesund er ca 155 og disse behøver stabilt Internett for å holde seg oppdatert. Vi har et høyt og økende antall hytter og fritidsboliger med alle fasiliteter så vel som hjemmekontor. Næringsdrivende med økende krav til nettsikkerhet og hastighet på grunn av datasystemer som krever kontinuerlig nettilgang. Bl.a Gridsvåg Båt Motor som leverer et hundretalls båter og motorer årlig, samt verksted. Bønder og selvstendige trenger det også. 

Vi samler inn underskrifter fra personer som bor eller har tilhørighet på Lesund som støtter kravet om at utbygging av fiberbredbånd med kommunens støtte også skal prioriteres på Lesund. Oppropet forplikter ikke tilknytting. Forslaget legges frem av fungerende grendelag, UL Havsus, i samarbeid med Gridsvåg Båt og Motor AS.

Listen er åpen for fastboende og alle de som har stedet som fritidsplass og støtter forslaget. Det er nok med en signatur per husstand.

Vi ser frem til at Aure Kommune og NEAS kan ta dette forslaget til seg, og være med å utvikle grendesamfunnet også på Lesund.

ULHavsusutsikt.jpg


Monica Wassli (ansatt hos Gridsvåg Båt og Motor AS og Lesunding)    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Monica Wassli (ansatt hos Gridsvåg Båt og Motor AS og Lesunding) kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...