Støtteopprop for en Jazzlåve på Nesoddtangen gård

Støtteopprop for en Jazzlåve på Nesoddtangen gård!

Nesodden jazzklubb (NJK) ønsker å bygge en 2. etg. «Jazzlåve» på grunnen til den gamle låven på Nesoddtangen gård. Et eget lokale for jazz, som også andre musikk- og kulturutøvere kan bruke, vil være et stort skritt i retning av å realisere potensialet i den høye tettheten av profesjonelle musikere og andre kulturutøvere på Nesodden.

Nesoddtangen gård er indrefileten i kommunen vår, et steinkast fra Nesoddtangen brygge. Derfor vil en Jazzlåve også framstå som attraktiv for besøkende fra Oslo. Området er regulert til friluftsliv, men reist på tuftene av den gamle låven på gården vil ikke en ny Jazzlåve bryte med det opprinnelige fotavtrykket. Tvert imot vil en Jazzlåve berike området og stimulere til økt bruk for allmennheten.

Underskrivere av dette støtteoppropet er vel kjent med kommunens anstrengte økonomi, men mener man her må ta seg råd til å delta i et spleiselag mellom staten, Viken fylke og kommunen selv. Jazzklubben vil selv drifte bygningen for utleie til kultur- og friluftsinteresser.

Underskriverne av dette oppropet henstiller til partiene i kommunestyret om å støtte jazzklubbens initiativ!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Paal Nilssen-Love fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...