Støtt opp om Paulina Piasecha og protester mot at hun ikke får reiseforsikringen sin dekket av Fremtind Forsikring

Jeg så kl 19 nyhetene, Dagsrevyen på NRK igår kveld 12.nov 2022. Kl 19:22 omtales saken til Paulina og jeg viser til å se denne som bakgrunn for en protest mot forsikringsselskapet motstand mot å hjelpe Paulina. Hun reiste til Zanzibar for litt over 1 år siden, der familien hennes reiste for å komme seg bort i sorgen over tap av broren hennes som døde av kreft. Hun ble angrepet og skadet av en vesketyv så grovt, at hun ble operert først lokalt og så ved privat sykehus i Polen i 9timer i håp om å redde begge hendene hennes. Hun vurderes av leger til anslått medisinsk uføre på 80-90 %. Hun står fortsatt på og håper trene seg bedre. Hun får ikke betalt reise forsikring grunnet at under pandemien frarådet Utenriks departementet reiser som ikke var strengt nødvendige. Advokaten til Paulina vurderer å gå til sak, med bakgrunn i at reise forsikringen må gjelde. Advokaten sier hvis du reiser utenlands og ble smitta med Covid, er det grunnlag for å gjøre unntak- men for andre skader og sykdommer som ikke er Covid, så må forsikringen gjelde på vanlig måte.

Finans klage nemda har ikke gitt medhold. Jeg ønsker oppfordre til protest ovenfor Fremtind forsikring på at de ikke har latt reise forsikring gjelde i denne saken til Paulina.
Jeg vil også nevne at jeg er også per dags dato Fremtind kunde og har 5 ulike avtaler hos dem. Om ikke Fremtind snur i denne saken, kommer jeg til å si opp min forsikring hos dem og flytte den til annet forsikrings selskap. Jeg gir de frist til å snu i saken til 5. des.  I kommer til å samle underskrifter og oppfordrer gjerne om flere er medlemmer og vurderer si opp avtalen; at dere skriver dette i kommentar felt i kampanjen, så står vi sterkere med felles press sammen.

Jeg leverer fra meg det som er kommet inn om ca 2 uker fram i tid, dvs 28. nov. Leverer underskriftene en ukes tid, før fristen min går ut for å bytte selskap. 

Å utsette Paulina for en enda lengre kamp og med utgifter til en dyr rettsak som en ekstra påkjenning utover det hun allerde har lidd til nå- bør hun skånes for!
Dette sier jeg som privat person med bakgrunn i yrke som fysioterapeut med kjennskap til hvor krevende slike helse skader kan være og hvor stor ekstra belastning en slik manglende støtte økonomisk tærer på et menneske. 

La oss kjempe sammen med Paulina på dette!


Mette Schrøder-Nielsen    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Mette Schrøder-Nielsen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...