Støtt Norsk Pasientforening som et nasjonalt og trygt lavterskeltilbud, uavhengig av diagnose

Norsk pasientforening er et gratis og landsdekkende lavterskeltilbud som bistår pasienter og pårørende i møte med helsevesenet. Vi treffer alle slags pasienter og fra alle fagfelt på deres mest sårbare tidspunkt og ofte etter alvorlige hendelser.

NP har i 40 år hjulpet pasienter og pårørende, og ofte de som ikke har nettverk, ressurser, evner til å skrive søknader og klager, eller de som ikke har økonomi til dyre privatpraktiserende advokater og dyre sakkyndige uttalelser. Vår tanke er at alle har rett på et vern og at ingen saker er for liten og ingen for stor – vi lytter og tar deg på alvor. Erfarne medarbeidere med helsefaglig bakgrunn og juss sammen med frivillige ledsagere utgjør derfor en viktig rolle i mange pasienters liv.

Statsbudsjettet varsler nå at de ønsker å stoppe faste bevilgninger til NP. Statsbudsjettets anbefalinger kom som lyn fra klar himmel, og påfører oss en uforutsigbar fremtid. I praksis betyr det at foreningen kan måtte legges ned. Ved å fjerne fast tilskudd skaper regjeringen ikke bare utrygge arbeidsplasser, men fratar de mest sårbare pasientene et stabilt, troverdig og pålitelig tilbud.  

Er du enig i at Norsk Pasientforening skal videreføres som et nasjonalt og trygt lavterskeltilbud, så håper vi at du kan signere oppropet.

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Norsk Pasientforening vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...