Støtt en av norges siste grendeskoler til videre drift av dagens skolestruktur!

Elsfjord Oppvekstsenter består av barnehage og skole med 1.-8. klassetrinn. Dette oppvekstsenteret har i en årrekke vært truet av nedleggelse, politikerne i vår kommune vil bare ikke gi seg. Den 19.desember 2018 ble det vedtatt at 5-8 klassetrinn skal legges ned, og flyttes til Granmoen skole, noe som innebærer opptil 2 timer skolevei for flere av barna. Barnehagen skal bygges inn i skolebygget og 1.-4. klasse består...enn så lenge! Elsfjord oppvekstsenter er omentrent det eneste som spares inn på i en økonomisk skakkjørt kommune! Skolene og fritidsaktivitetene i Mosjøen, som er byen i kommunen vår, blir bevart! Vi er mange som kjemper, og har kjempet for skola i Elsfjord; foreldre, lærere, bygdefolk, FAU og Nord-Vefsn velforening! Elevene er også opptatt av dette, og er veldig glad i skola si!

Med en 1-4 løsning, blir det svært lavt elevgrunnlag, og politikerne får enda større grunn til å legge skola helt ned. Vi vet det, og de vet d, selv om de aldri vil inrømme der!

Oppvekstsentereter er hjertet i Nord-Vefsn, og er så mye mer enn «bare» en skole. Her har vi 17.mai feiring, julegrantenning, vaksinasjonsdager, julebord, hobbyklubb, barnebursdager, halloveenfeiring, kosekvelder, julemesse og Nord-vefsn Velforening har sitt hovedkvarter her, for å nevne noe!

Vi ønsker å samle underskrifter, så mange som mulig, så vi kan prøve å få satt en stopper for denne galskapen! På forhånd, TUSEN TAKK for akkurat DIN underskrift! Hver og en er gull verdt!!A8E9DFAA-5D7A-4341-8B46-6524A1063546.jpeg


Marlin Bjerknesli v/ Nord-Vefsn Velforening    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Marlin Bjerknesli v/ Nord-Vefsn Velforening fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER








Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...