Vi vil ha tilbake buss 38 Brekkåsen-Stjørdal!!

Kommentarer

#208

1. Bussene i rushtida er omtrent alltid forsinka.

2. Bruker kjempelang tid til byen (tar aldri buss til byen på kveldstid lengre)

3. Når buss nr 71 kommer til Stor-Rosta, står nr 1 og venter, men kjører i det øyeblikket 71 åpner dørene slik at vi må vente 10-20 min på neste buss.

Sindre Tomb (Melhus, )

#216

Tilbudet vi har nå er elendig!!

Anne Fagrell (Hommelvik, )

#218

Dagens tilbud er elendig!

Heidi Merethe Brevik (Melhus, )

#219

Jeg ønsker direkte buss fra gimse til byen

Ann kristin Vorkinnslien (Gimse, )

#222

Det nye systemet er svært mye dårligere enn det gamle

Cathrine Åldstedt (Melhus, )

#227

Det nye busstilbudet er det bare å slakte. Noe mer idiotisk system skal man lete lenge etter. De/den som har kommet opp med denne ideen burde gå å skamme seg.

Beate Olsen (Løvset, )

#228

Dårligere kollektivt tilbud på Melhus. Overgang for å komme seg til og fra byen utenom rushtid er skummelt, farlig og unødvendig bruk av min og mine ungdommers fritid. Jeg er provosert over hva Atb har besluttet ang oss på Melhus.

Inger-Lise Hanssen (Melhus, )

#230

Tilbudet har blitt ubrukelig.

Tomas Vikvald (Melhus , )

#232

Jeg signerer fordi jeg ønsker direktebuss Trondheim-Melhus. Skifte av buss fører til forsinkelser og utrygghet for om man rekker det man skal, noe som gjør at jeg heretter foretrekker bil når jeg må rekke noe. Spesielt siste buss hjem kan bli et sjansespill med stor sannsynlighet for en kraftig taxiregning, ettersom det er viss risiko for ikke å rekke siste buss fra Stor-Rosta/City Syd.

Eva Gundersen (Kuhaugen, )

#234

De nye rutene fungerer ikke for meg, ønsker tilbake flere direkteruter da jeg jobber turnus.

Gunn Pallin (Melhus, )

#247

Bussen må tilbake til det den var, eneste som fungerte for meg.

Arild Reppe (Gimse, )

#251

Føler utrygghet ved bytte av buss.

Liv Gjevik (Melhus, )

#252

Jeg vil ha direkterute og kortest mulig reiserute

Birgit Nestvold Singstad (Melhus , )

#260

Jeg ønsker rute 38 tilbake nøyaktig som den var da det nå bare er et eneste stort kaos Brekkåsen-Stjørdal. Jeg er avhengig av buss da jeg ikke har bil. Jeg reiser den ruta regelmessig, men kommer nå alltid for sent til mine gjøremål som f.eks lege- (Vikhammer) og sykehus-timer (St. Olavs hospital og Orkdal sykehus). Dette er IKKE ok, ej heller holdbart da jeg er kronisk syk og bor flere mil utenfor Trondheim!

Ingrid Gunvorsdatter Holten Knudsen (Gåsbakken (Melhus), )

#261

Jeg vil ha tilbake 38 bussen.

Ann Pedersen (Melhus, )

#269

Jobber turnus på St. Olavs hospital. Bussbytte etter seinvakt passer fryktelig dårlig når man skal på tidligvakt etterpå.

Gry Hamstad (Melhus, )

#271

Jeg vil ha 38 ruta tilbake!

Ida Hvidsten (Gimse, )

#272

Jeg signerer fordi det har skapt mer negativitet for vi som er fra Melhus, enn positivitet! Det oppstår undøvendig ventetid, og folk mister buss fra a til b..

Marit Lufall (Korsvegen, )

#273

Jeg opplever at mitt eget busstilbud er rasert. Reisetiden min til jobb, fra Heimdal til Nardo i rushtiden er økt med min 25 min. Så lenge jeg kjører metrobussruten. Når jeg går til e6 (10 min å gå) kan jeg ta melhusruta, men den er for tiden STAPPFULL og aldri i rute.

Monica Torvik Svalby (Heimdal, )

#278

Utvikling ska være fremtidsrettet, ingen utvikling går tilbakover i tid...Tilbudet var bedre før.

Mette Bolsø Strøm (Melhus, )

#280

Busstilbudet er blitt rasert! På de snart fire ukene dette har vart, har jeg eksempelvis rukket overgangen fra Melhus til Brekkåsen bare tre ganger!! Supre greier... Raskere for meg å sykle til og fra jobb på St Olavs, enn å bruke det fine, nye busstilbudet deres. Ha-ha... busstilbudet er jo blitt en vits....

Tone Dypdalsbakk (Gimse , )

#281

AtB har rasert et velfungerende busstilbud for oss som bor utenfor byen. Jeg ha tilbake rute 38 slik den var.
Nå blir det bil med en person i bilen i stedet for buss t/r Brubakken-Tempe hver dag.

Unn-Kristin Lødemel Henriksen (Melhus, )

#294

Det har blitt utrolig vanskelig og tungvint å ta bussen etter at 38 forsvant. Jeg velger å heller ta bilen og det mener jeg er utrolig fint og lite miljøvennlig.

Christell Løkken (Melhus, )

#300

Vil ha 38 tilbake

Wigdis Rodø (Brekkåsen, )

#304

Mener tilbudet ble for dårlig i helgene- å for pendlerne

Aina Kristoffersen (Hovin, )

#310

Det er en skandale at 38 er tatt ut.

Ann-Sølvi Myhr (Skaun, )

#313

For at eldre og de som skal på jobb slipper å bytte buss. Tenker på gru til vinteren med kulde, snø og is.

Marit Kregnes (Melhus, )

#315

Jeg signerer fordi jeg synes vi har fått et dårligere busstilbud enn hva vi hadde. Jeg ønsker direktebussen tilbake.

Wenche Mellingsæter (Melhus, )

#320

Jeg ønsker å få tilbake direktebuss mellom Brekkåsen og Trondheim.

Rebekka Engen (Gimse, )

#327

Gamle rute 38 Stjørdal-Brekkåsen er det eneste fornuftige.

Marit Pedersen (Malvik, )

#330

Jeg signerer, fordi jeg vil ha slutt på galskapen. Linje 38 må komme tilbake.

Frank Martinsen (Heimdal, )

#338

Har sett meg nødt til å bytte til bilkjøring etter det nye "tilbudet". Jeg jobber turnus på St Olavs og 3 dager i uken seinvakt. For min del hjelper det meget lite med flere ekspressbusser i rushtid. Hjem 23.20 når jeg slutter 22 på kveld, venting på 30 min på Stor rosta. Helt uakseptabelt!

Linn Vatslag (Melhus, )

#340

Det er ikke en tilpasset løsning for oss utenfor byen. Vi må ha en hente/bringetjeneste klar når familiemedlemmer er på reise.

Gunnar Andresen (Malvik, )

#345

Jeg signerer fordi vi må kjøre to av våre barn til to forskjellige tider. Hun ene da 38 skulle tatt henne til Malvik rett utenfor skolen.Hun har med bussbytter nesten 2 timer hvor hun kommer alt for tidlig eller for sent. Hun må nå overnatte til venner 2 dager i uken. 38 hadde tatt henne 1 time og 10 minutter. To til tre av dagene må vi kjøre henne etter vi har avlevert lærling på Tunga til 0645 og da venter vi med henne til 07 30. Skolen starter 8.
Fortvilet begge to da de med buss bytte og vandring til City syd stoppen har ventet i ifra30 minutter og i over en time før 71 har kommet. De har også opplevd flere ganger at bussen har gått 5 minutter for tidlig.
Tog kunne vært et alternativ, men da kommer hun forsent til skolen.
Vi kjører så mye bil med så mange bompasseringer som aldri før. At tantebarn på 10 kommer med buss fra Malvik er helt uaktuelt med overgangene.
Håper virkelig dere setter inn 38 akkurat som før.
Den helt nye bussplassen på Brekkåsen er helt og holdent fungerbar for bussene.

Anne Eid (Gimse, )

#347

Min kone må reise 45 minutter ekstra hver vei, dvs 1-1/2 time ekstra. Så på vinteren må jeg sitte akt og hente henne Hommelvik stasjonen for så å kjøre 6,6 km. Opp Selbuveien der det heller ikke går buss.

Frode Larsen (Hommelvik , )

#349

Bussen 38 var det eneste alternatvet å komme raskt og trygt hjem etter kveldsvakt i Trondheim. Det tok 30 min med direkte buss Trondheim-Vikhammer mens nå det raskeste alternativet tar en time og dette hvis begge busser kjører etter planen. Å komme hjem etter kveldsvakt kl.23 eller 23.30 skaper mindre hviletid før dagvakt neste dag, som igjen påvirker helsa og effektiviteten på jobb. JEG VIL HA BUSS NR.38 TILBAKE

Ligita Kleppe (Vikhammer, )

#356

Jeg vil ha tilbake gamle ruten buss nr. 38

Tronf Østeraad (Melhus, )

#359

Før kjørt æ buss 38 no kjøre æ bil og motorsykkel. Æ ønske mæ et enklar og mer pålitelig busstilbud igjen🤬

Håkon Thon (Melhus, )

#362

Jeg signerer fordi jeg er avhengig av at buss 38 kommer tilbake. Etter de katastrofale bussendringene er jeg sikker på at Trondheim og Melhus kommune har blitt mer forurenset, da det har blitt mye enklere å kjøre bil til jobb/skole etc.

Runa Aune (Melhus, )

#366

Det nye systemet er provoserende dårlig gjennomtenkt!

Liv Maja Hustoft (Trondheim , )

#368

Let's make AtB grate again!

Jørn Torgersen (Melhus, )

#370

Kortere tid enn den 71 som er nå. Synest der er unødvendig å, å måtte bytte buss. Må dagå ann å ha noen busser som kjører de øange strekningene uten å må bytte, tre fire ganger. Nå må jeg være 1,5 time på bussen seinest får å komme på jobb til rett tid. Å før bare 1 time

Kristine Rømme Wold (Klett, )

#372

Dagens busstilbud er håpløst og som å gå 15 år tilbake i tid

Lars Svanholm (Gimse, )

#374

Det er for upålitelig på tider utenom "vanlig" kontortid. Reise tid blir ofte uakseptabel lang. Holdeplasser er ikke på noen måte tilrettelagt for lang ventetid når forsinkelser medfører at buss som går videre (70 for min del) er reist og det er timesavganger. Ikke tilrettelagt med tanke på vær og vind, sikkerhet, spesielt for unge, og ingen andre alternativ (før det er for sent).

Jan Øyvind Kleppe (Vikhammer, )

#377

Det er avgjørende for folk i distriktene å kunne bevege seg inn og ut av byen uten komplikasjoner, som forsinkelser, bussbytter og kluss med tidtabellen. For veldig mange er buss eneste alternativ for ferdsel, og for velgig mange er en trygg og forutsigbare reise helt essensielt for å kunne bruke kollektivtransport. Vi har en stor gruppe yngre med angst og psykiske problemer, vi ha en stor gruppe bevegelseshemmede og ikke minst et stadig økende volum av eldre mennesker. Alle disse har en like stor rett til å kunne bruke offentlig transport om oss funksjonsfriske. Det er mildt sagt komisk med taktile heller på bussholdeplasser, når blinde ikke klarer å navigere mellom et kaos av busser.

Ketil Petersen (Kvål, )

#379

Nedleggelsen av denne ruta har økt bilpendling inn til Trondheim, og strider imot nullvekstmålet trondheim kommune har forpliktet seg til

Hilde Aarmo (Trondheim, )

#383

Busssystemet sug for å komme meg til charlottenlund vgs må jeg ta buss i over 1time og 30 min

Robin Storø (Melhus, )

#388

Vi har i mange år hatt et veldig godt busstilbud i rute 38 fra Brekkåsen til Trondheim sentrum, og også videre til Solsiden og Værnes lufthavn. Det har vært attraktivt, og bilen har fått stå i fred ved mange byturer. Dagens tilbud er dessverre ikke konkurransedyktig, og medfører økt bilkjøring. Vi må få rute 38 tilbake.

Ketil Haanæs (Gimse , )

#390

Buss38!

Asle Sørensen (Melhus, )

#394

Busstilbudet slik det er i dag, fungerer ikke.
Busser er oppført i atb-appen med planlagt passering flere minutter før den skal komme, noe som egentlig ikke bør gå an (sjekket to timer før den skulle gå) 10 min. før avgang er den oppført noen minutter forsinket i appen.
Overgangene er også en stor fadese.
Reisetiden har doblet seg for oss som bor i Malvik og som ikke reiser i rushtiden (mange som jobber 10-18 i midtbyen).
Overgangene er uholdbar for unger som skal på aktiviteter, kino m.m, eldre, funksjonshemmede og folk med barnevogn.
Hvordan dette blir til vinteren, blir spennende å se...
Dette er noen av grunnene til at vi ønsker samme rutetilbudet vi hadde med buss 38. Direkte til byen.

Hege Camilla Helgeton (Malvik, )

#397

Jeg opplever atbs nye ruteplan og fjerning av 38 til Trondheim som regelrett sabotasje av min pendlerhverdag og en kampanje for å få meg til å bruke bil for å få hverdagen til å gå opp.

Hans Jørgen Varfjell (Malvik, )

#398

Jeg er fra Melhus, hele familien min bor der og det har nå blitt svært vanskelig å reise dit på besøk fra byen litt spontant når det nå har blitt så tidkrevende og reise!

Aina Trøan (Trondheim, )Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...