Samkom Skole må ikke legges ned!

Nå har det jammen meg blitt foreslått å legge ned vår alles kjære Samkom Skole! Skolen i utkanten av kommunen som er så viktig for mange men som ikke er viktig nok...

Ref Vennesla tidende:
Rådmannen vil spare penger og foreslår i løpet av de neste årene å legge ned både Hunsfoss og Samkom skole. Det var med andre ord et dramatisk budskap rådmannen formidlet under kommunestyret torsdag kveld. Reaksjonene lot heller ikke vente på seg dagen derpå.

Dette synes vi er helt forferdelig! Nå som vi endelig etter 30-40 år (ref. diverse lokale innbyggere) har fått en trygg og god gang- og sykkelsti som vil avlaste mye av taxikjøringa samt koble sammen Samkom og sentrum av Vennesla, så skal vi liksom bare legge ned skolen?

Dessuten er det jo allerede klager på for mye trafikk inn til Vennesla skole, det var jo just en sak på dette, så vil de ha enda mer trafikk inn?

NEI! Her må Rådmannen komme med noen andre idéer og spare penger et annet sted! 

Flytting av alle elevene fra både Samkom og Hunsfoss fører jo til utvidelse av Vennesla skole og det blir garantert dyrt å bygge ut. Det skal vel planlegges i det uendelige og feil underveis som fører til et dyrere eller likt regnestykke som å bevare skolen.

Alt dette i kjølvannet av at Oasen skole fikk tillatelse....

Ønsker du at skolen burde bestå signér! La distriktene leve!

last_ned2.jpeg

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Dan André Syrtveit kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook