Rygge Kommune, stopp flyttingen fra Roth Boliger.

I Rygge Kommune i Østfold bor Silje Haulan Johansen (27) i en omsorgsbolig på sitte eget hjemsted, Larkollen. Silje har bodd i Larkollen i 25 år, og 10 av disse i sin nåværende bolig. Nå vil Rygge Kommune, etter gjennomgang av sine omsorgstjenester, flytte Silje og 5 andre beboere i boligen over i boliger som ikke lenger var gode nok for en annen gruppe beboere. Foreldrene til Silje vet at dette vil skape store omveltninger for henne. Både med tanke på ukjente områder, mindre kontakt med mennesker i nærmiljøet, og ikke minst tanken på at hun blir drevet ut av et miljø hvor hun har vokst opp og har mange kjente.

Vi håper at du vil skrive under dette oppropet, og med din underskrift vise at du mener at Rygge Kommune med en slik løsning går tilbake i tid. Til en tid med sentralinstisusjoner og rene omsorgsgetthoer. 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Ole Petter Johansen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...