Nei, til særregler for arbeidsledige politikere!

En politiker står ikke høyere enn resten av folket. Spesielt ikke når en ikke lenger har jobb som politiker.
De er ment å være folkets røst! - som en del av folket.

Med dette i tankene, så burde ikke arbeidsledige politikere ha særregler som tilbyr dem enorme etterbetalinger. De burde behandles som arbeidsledige innbyggere via NAV på lik linje med resten av befolkningen. Hvis politikere skulle være misfornøyd med NAV, så burde de jobbe for å utvikle det bedre.
Med dagens regler løser de heller sine problemer ved å gi seg selv bedre rettigheter enn resten av befolkningen. Dette burde være uakseptabelt.
______________________________

Ved å signere på dette oppropet, så støtter du et forslag om å fjerne alle særregler som omhandler politikeres etterbetalinger når de er arbeidsledige, for heller å behandle dem som en likeverdig arbeidsledig landskvinne/landsmann igjennom NAV, som resten av den norske befolkningen.
______________________________

I dag mener politikere at de har rett på opptil 2,1 millioner kroner som arbeidsledige over en periode på fire år. (inkl. NAV)
Mannen i gata (folk flest) har krav på ca kr 694.000,- igjennom NAV som arbeidsledig over en periode på to år. (kun NAV)

Kilde: Aftenposten (14.12.2016)

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook