Opprop mot avvikling av Barnas hus barnehage i Stavanger

I Barnehagebruksplanen 2022-2026 er Barnas hus foreslått nedlagt fra 23-24. Vi mener at det finnes svært gode argumenter for hvorfor akkurat Barnas hus bør bestå:

  • Gode resultater på foreldreundersøkelsen år etter år vitner om kvalitet.
  • Stabilt personale vitner om høy grad av trivsel blant personalet som gjenspeiler seg hos barna
  • To andre barnehager i Bekkefaret skal flytte til Våland neste høst.
  • Området har en stor andel minoritetsspråklige barn og barn som vokser opp i lavinntektsfamilier. Å fjerne 3 av 4 barnehager i dette området er i realiteten en nedbygging av velferdstilbudet i nærområdet.

Vi mener at kommunen heller bør bruke energi og tid på å finne ut hva som fungerer i akkurat denne barnehagen i stedet for å avvikle den. Ja til kvalitet for barna våre!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg FAU Barnas hus fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )