Opprop for et livlig og trygt Risvollan!

Oppdatering om saken! Takk til Nidaros avisa som skriver om vår sak, her er linken til intervjuet med bilder fra området. Gjerne del med så mange som mulig:  https://www.nidaros.no/langer-ut-mot-stygt-bomiljo-det-er-absolutt-ikke-pent/s/5-113-596082

Vi er en gjeng naboer som har samlet oss for at vi ønsker et tryggere og livlig Risvollan! Vi er bekymret rundt utemiljøet rundt høyblokka, området har nemlig blitt mer og mer forfallen mens det samtidig har vært byggestans i flere år. I tilegg er vi veldig bekymret for situasjonen rundt bensinstasjonen og det har vært tilholdsted for ungdommer.

Etter kontakt med flere aktører i kommune har vi blitt informert om at det ikke blir iverksatt byggeprosess per dd. Vi ønsker å få belyst saken i avisa og legge press på aktørene som er ansvarlig for området. Derfor har vi nå startet underskriftskampanje for at vår nabostemme skal bli hørt.

Er du også glad i ditt nærmiljø og ønsker ikke å ha det sånn? Signerer du oppropet så er du med på å gi din stemme til en viktig sak for et trygt og livlig Risvollan!

 

20240405_095312.jpg

20240405_095158.jpg

20240405_095143.jpg


Ida Sofie Myhr Reitan, Karl Eric Hancock, Marlene Grande Bakken, Caroline Werlingshoff    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Ida Sofie Myhr Reitan, Karl Eric Hancock, Marlene Grande Bakken, Caroline Werlingshoff vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...