Nei til oppdeling av Karmøy kommune!

47FC0186-8582-4396-B95A-0E063B37A05A.jpegUnderskriverene av dette oppropet registrerer at det er tatt initiativ til ny debatt om Fastlandssiden av Karmøy kommune skal skilles ut fra Karmøy og bli en del av Haugesund i en ny storkommune.

Karmøy kommune er i dag en veldrevet og robust kommune med levende byer og bygder. Slik ønsker vi at det skal være også i framtida.

I fellesskap, og gjennom interkommunalt samarbeid, ønsker vi at alle innbyggerene i kommunen skal sikres nærhet til demokratiske beslutningsprosesser. Vi ønsker å sikre likeverdige tilbud i nærmiljøet og like muligheter til å ta del i gode velferdsordninger og kulturtilbud.

Underskriverne av dette oppropet ønsker ikke at Karmøy skal bli svekket som kommune. Vi ønsker heller ikke at Fastlandssiden skal overføres til Haugesund og vi krever derfor at alle innbyggerene i kommunen behandles likt og får si sin mening.

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Odd Magne Hansen kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook