Nei til at brannstasjon stjeler parklovnad i Lervig

Dette må vi stoppe folkens. Alt vi treng er mange underskrifter for å kreve ny behandling i bystyret. Eg veit ikkje om det er for seint, så derfor stem med det samme.

Bygging av ein kjempesvær brannstasjon blei vedtatt like etter at gamleheimen åpna på andre sida sv gata (!) Dei var lova park som deira siste utsikt i livet.

Dei som kjøpte leilighet i komplekset nedanfor blei og lova park. Området var regulert til det.

Så Korleis kan Stavanger kommune berre skjære gjennom rått og gale og påføre utbyggarar og bebuarar brutte lovnader ved å stjele ei bortlovd tomt til eige bruk. Så desperate burde dei ikkje være mht tomter. 

Dessutan treng det trttbygde området sårt til ein park.  

Så stem for park og ikkje ein enorm brannstasjon blant bustadblokker, Tou Scene, restauranter og barer. Ikkje ødelegg det vesle vi har av grønne lunger i sentrumsnære område. Storhaug Øst er ei perle. Ikkje knus ho, Stavanger kommune!

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook