La Vegansk Kroneis bestå

Dette er et opprop for å la den veganske kroneisen bestå. I en tid hvor markedet og etterspørselen ikke kunne vært større så velger Henning Olsen å fjerne dette produktet i fra markedet, grunnet lave salgstall. 

Vi ønsker å vise at markedet er absolutt der og at tiden er moden for å beholde og utvide det veganske sortimentet. Skoleavslutninger, barnebursdager, 17-mai i dagens samfunn består av ulike grupper med ulike behov, både dem med cøliaki, glutenintoleranse, melkeproteinallergi, laktoseintoleranse, soyaallergi og dem som av etiske grunner ikke benytter seg av animalske produkter. Her var det et produkt som ikke bare tilfredsstilte alle deres behov, men som var så god at alle kunne få det samme. 

Jeg håper at dere snur, og setter i gang med produksjonen av denne isen. Deres nye satsing kan ikke måle seg opp med deres forgjenger og ble straks barnas favoritt her i hus. 

Hennig Olsen tok et stor steg inn i fremtiden med denne isen, la oss vise vår støtte og etterspørsel.

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Kristina Z Athanasiou fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...