Ja til løypenett,friområder og ferdsel i Valdres-kommunane for snøscooter

God morgen alle snøscooter-interesserte.
Det har komme mange innlegg i både aviser og FB iløpet av den siste tida,ikkje bare her i Valdres men også rundt omkring i det langstrakte landet vårt

Men det skjer ingenting hvis mø ikkje tek tak sjøl og kjempa for vår rett te kunne utøve den form for ferdsel som mø lika så godt i dessa kommunane som befinner seg i Valdres.

Eg pratar ikkje bærre for uss som held te i Øystre Slidre, men også for dei andre kommunane også.

Tenk om mø kunne greid å samle alle sammen for eit felles løypenett frå Vang og nedover🤔🤔
Uendelige mil med flott natur, egne friområder for og kunne leike seg litt og ikkje minst for å kunne øve seg på å bli bedre til og kjøre.

Sjå på andre plassar i landet der dei har åpna for ferdsel,eg har trua på at det vil komma folk fra fjern og nær som har lyst til sjå den fantastiske naturen mø har rundt uss, det er på tide at den politikken som rår nå blir gjort noko med.

SLÅ EIT SLAG FOR SNØSCOOTEREN💪💪💪, SAMLE FOLKET SOM HAR LYST TE Å REISE PÅ STØLA OG HYTTER,SAMLAST FOR GRILLING UTAN OG BLI STEMPLA SOM KRIMINELL OG KJELTRING.Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Glenn Tveit kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...