Etablering av internasjonal videregående skole i Østfold - IB Diploma

International_students.jpg

Vi har søkt om å etablere en privat internasjonal videregående skole i Østfold. Den skal ligge sentralt i Sarpsborg slik at elever fra hele tidligere Østfold skal ha kortest mulig reisevei. Skolen skal følge de internasjonale læreplanene til International Baccalaureate (www.ibo.org) og ha tilsammen 100 elever. Skolen vil ha utenlandske ansatte med engelsk som morsmål, og tilby et faglig krevende program av høy kvalitet; "International Baccalaureate Diploma Programme". Skolen vil forberede elever til studier og arbeid i utlandet.  Skolen er åpen for alle elever. 

Utdanningsdirektoratet har godkjent søknaden på alle punkter, men allikevel avslått søknaden kun med den begrunnelse av at det ikke er behov for skolen i Østfold. 

Vi mener det motsatte er tilfelle, at det er stort behov for en internasjonal videregående skole av høy kvalitet for de elevene i fylket som ønsker seg en slik utdanning! Også for næringslivet er det viktige med et skoletilbud til barn av arbeidstakere som kommer flyttende til regionen. Om du er enig med oss så skriv under dette oppropet. Vi setter pris på din støtte!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Fredrik Bjørge Hansen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...