Nei til bom i Solveien

Sæter

/ #22 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hvem tjener dette best ?

2014-11-09 09:43

#21: Finn Øystein Bergh - Re: Re: Re: Re: Re: Hvem tjener dette best ? 

Du er en fornuftig mann, men du mister poenget med min kritikk av denne aksjonen.

Du avslutter med "la oss starte der" - men vi Nordstrandsbeboere har jo holdt på med dette i 40 år, uten resultater.

Mosseveien i tunell: vant, men tapte lell

Beboere Ekebergveien syd: tapte

Beboere Solveien: tapte

Utallige andre trafikkaksjoner fra foreldre ved Bekkelaget og Nordstrand - uten resultater.

Så kommer Bydel Nordstrand i 2010 med byens første helhetlige trafikkplan som legges frem i Bystyret. Den har forøvrig en haug med ønskede tiltak for alle skolebarna. Bystyret oversender flere punkter til Byrådet for vurdering av tiltak, inkludert bom i Hauketokrysset. (den skuffen er veldig dyp!)

Bystyrets vedtak ber om at forsøk med boligsoner gjennomføres. (16.05.2011 punkt 8) Området Solveien mm, er Bydelens valgte boligsone.

Det er foretatt en rekke trafikktellinger, den siste i mai av Bymiljøetetaten. Eks: 80% er gjennomfart, ettermiddag. Forsøket forutsetter nye trafikktellinger etter nytt kjøremønster. 

 

Min kritikk er basert på at oppropet og aksjonen er basert på helt feil grunnlag. Valg og årsak til plassering av bom fremstilles feilaktig. De er tydeligvis ikke kjent med boligsonen. I realiteten samler de underskrifter på feil grunnlag. De motarbeider det eneste mulige trafikktiltak i bydelen på 40år. De vil ikke en gang se resultatet av et 1årig forsøk, for de vet bedre enn alle andre, Bydel Nordstrand og Oslo Bystyre inkludert. 

Sukk .... og amen :-)