VM uten Christian Nilssen!


Gjest

/ #137 Re: Re: Re:

2014-03-25 09:34

#135: Hans Eirik Tyssen - Re: Re:

At VG gikk ut og beklaget denne harmløse bruken av "ManU" viser jo bare hvor tullete dette er. Og ikke minst hvilken uforståelig makt indignerte fotballsupportere har fått. Du vet, de som slenger dritt om andre mennesker over en lav sko når det er på kamp/deltaker på et forum, fordi "det er jo bare banter og slik det er". 

Ja, det bør kreve en viss grad av profesjonalitet. Han har fått oppmerksomhet for oppførselen og han har beklaget (selv om den ikke er ektefølt) offentlig og har lovet at dette ikke skal skje igjen. Trolig har han også fått en smekk på lanken internt (noe som er alvorlig i arbeidssammenheng), men her skal faklene og høygaflene hentes frem og personens liv skal ruineres. At handlingen er såpass uskyldig i den store sammenhengen er irrelevant. Han har fått en advarsel internt, deal with it. Han omtales også som en meget dyktig ansatt, noe som betyr mer enn hva et falskt hylekor måtte mene. 

PS. I England hadde han vært arbeidsløs fordi man er redd for å skape noen som helst form for kontroverser som kan knyttes til arbeidsgiveren. Media i England er kanskje de største hyklerne i verden. Har bodd der selv og fått oppleve dette på nært hold.