Studentidrettstilbudet i Trondheim skal være rettferdig!

Powerplay

#1 Saklig og ordnet

2012-09-25 07:41

Hvis VT ønsker en sakling og ordnet debatt burde de starte med å rydde opp i sine egne misforståelser i hvordan dagens modell er. Og ikke minst den til de grader dårlige argumentasjonen mot NTNUI.
J

#2 Re: Saklig og ordnet

2012-09-25 13:35

#1: Powerplay - Saklig og ordnet

Det er riktig, og velferdstinget jobber på spreng for å få frem alle fakta i saken og å legge dette frem på en balansert måte hvor alle kan bli hørt.

Til informasjon: (Saken på forsiden)

http://www.velferdstinget.no/

 

Sosial selvmord

#3 Demokratisk

2012-09-26 02:42

Håper VT ser hvor tåpelig det er å laget ett opprop for en sak der de tydeligvis ikke representerer studentene sine meninger? Jmf at det bare er styret i VT som skriver under her, og at folk ønsker å være anonyme.

Hvor lite representative og ensartede personligheter samt politisk tilhøriget hos VT sine representanter skinner godt gjennom i denne saken.

Ironisk nok er slike saker en god mulighet for å styrke VT, gjennom å informere studentmassen om hvilken svakhet studentdemokratiet har for den jevne student; håper valg o.l. får en oppsving blant den jevne student slik at vi får på plass kompetanse og tilhørighet. Grøsser med tanke på hvilke avgjørelser/innstillinger som blir gjort i andre saker.
Facebook