Gang- og sykkelvei mellom Støaveien og Obos-stranda

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Gang- og sykkelvei mellom Støaveien og Obos-stranda-oppropet.


Gjest

#1

2016-10-01 17:54

Det er helt ufremkommelig med barnevogn der. Nylig er det blitt satt opp et høyt gjerde og merkingen med kyststi er tatt ned og kastet vekk fra stien.

Gjest

#2

2016-10-02 06:58

Jeg tok kontakt med kommunen om dette i sommer. Det eneste som skjedde var at det ble satt opp et nytt gjerde der
Hytteboer

#3 Gang- og sykkelvei mellom Støaveien og Obos-stranda

2016-10-03 20:35

Jeg støtter helhjertet oppropet dersom man ikke tar en stor del av den aktuelle grunneieren sin tomt som vises på bildet, men at kommunen er villig til evt. å sprenge litt og gjøre det fremkommelig ut fra omtrent der stien alltid har gått. Det er svært viktig å gjøre det fremkommelig for folk i rullestol, med barnevogn, skolebarn med sykkel, de som er dårlig til bens osv.

Vedtaket i kommunplanen bør gjennomføres! Det at kommunen ikke handlet i tide etter første vedtak burde ikke forhindre å gjøre noe nå. Lokalpolitikerne i Moss har vist en helt annen vilje til tilrettelegging og å gjøre kyststien fremkommelig enn hva som hittil er tilfellet i Vestby kommune.
Kyststien er fin, da er det ille at folk blir stanset på dette stedet grunnet disse få metrene som for mange er ufremkommelige.

Grunneieren som eier den avbildede tomten var samarbeidsvillige da det var nødvendig å "rasere" deler av deres tomt for å legge en midlertidig vei der sommeren 2015 grunnet veiarbeider i Støaveien. Håper da at kommunen kan vise hensyn overfor dem i neste runde ved å lage en fremkommelig sykkel/gangvei delvis over knausen.

Hilsen en hytteeier som bor i området hele sommeren.


Gjest

#4

2016-10-05 18:19

Vi åå Store Brevik bruker denne stien, men det blir etter hvert vanskelig å forsere denne fjellknausen, og spesielt på vinteren når det er glatt. Hvorfor ikke,sprengexden vekk, lage en sti rundt gjerdet som kan bli tilgjengelig for alle (barnevogn, rullestol osv) Takk!!

Gjest

#5

2016-10-07 22:46

Kyststien må være tilgjengelig for alle, også de med barnevogn, sykkel eller rullestol. Noe annet vil være diskriminerende overfor mange av de som bruker området. Også for gående er den nåværende løsningen dårlig. Det er fare for å skli på fjellet. I verste fall kan man skade seg alvorlig.

Gjest

#6

2016-10-08 10:30

Har man lovet noe må man følge opp.

Gjest

#7

2016-10-09 20:06

bør være en rettighet