Gang- og sykkelvei mellom Støaveien og Obos-stranda

Hytteboer

/ #3 Gang- og sykkelvei mellom Støaveien og Obos-stranda

2016-10-03 20:35

Jeg støtter helhjertet oppropet dersom man ikke tar en stor del av den aktuelle grunneieren sin tomt som vises på bildet, men at kommunen er villig til evt. å sprenge litt og gjøre det fremkommelig ut fra omtrent der stien alltid har gått. Det er svært viktig å gjøre det fremkommelig for folk i rullestol, med barnevogn, skolebarn med sykkel, de som er dårlig til bens osv.

Vedtaket i kommunplanen bør gjennomføres! Det at kommunen ikke handlet i tide etter første vedtak burde ikke forhindre å gjøre noe nå. Lokalpolitikerne i Moss har vist en helt annen vilje til tilrettelegging og å gjøre kyststien fremkommelig enn hva som hittil er tilfellet i Vestby kommune.
Kyststien er fin, da er det ille at folk blir stanset på dette stedet grunnet disse få metrene som for mange er ufremkommelige.

Grunneieren som eier den avbildede tomten var samarbeidsvillige da det var nødvendig å "rasere" deler av deres tomt for å legge en midlertidig vei der sommeren 2015 grunnet veiarbeider i Støaveien. Håper da at kommunen kan vise hensyn overfor dem i neste runde ved å lage en fremkommelig sykkel/gangvei delvis over knausen.

Hilsen en hytteeier som bor i området hele sommeren.