Sylvi Listhaug må avsettes

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Sylvi Listhaug må avsettes-oppropet.


Gjest

Vi kan ikke ha mennesker som er historieløs, maktsyk eller alt for langt til høyresiden i Norsk politikk. Solbergregjeringen er i ferd med å skape grobunn for ny-nazisme og fascisme i Norge. Det vil skade demokratiet og ytringsfriheten til folket. Regjeringen er den forferdeligste Norge har hatt på enormt lenge.
Emil

 Fordi jeg er for medmenneskelighet og menneskerettigheter for alle, ikke bare vi som er så heldige at vi er født i Norge. Gjør plass rundt bordet, ikke bygg mur rundt.


Gjest

Jeg ønsker en medmenneskelig verden hvor hjelpende hender strekkes ut fra alle kanter, ikke en verden der dørene smelles igjen i fleisen på trengende! Denne signaturen er et lite steg nærmere dette målet.

Gjest

Fordi både hennes politikk og retorikk er skremmende og menneskefiendtlig. Hun representerer et kaldt gufs fra en fortid nordmenn alltid har vært stolte av at de bekjempet.

Gjest

Fordi hun er rett å slett fjern .

Gjest

Jeg syns Listhaug bør avsettes. Hun er ikke lydhør for andres meninger. Kjører sitt følelsesløse løp ufprtrødent!
Realist

#307 Re:


#5: -  

 Hun synes sansynligvis at de som er i flyktningeleire i midtøsten, og fatiige i Afrika har like rett på hjep som de som klarer å komme seg til Norge. 


Gjest

Because Norway has both the means and the room. This is a crisis situation. I believe there are enough people on Norway who would help with the settlement of refugees.

Gjest

Sylvi Listhaug står for en innvandringspolitikk som er totalt uforenelig med konvensjonene og da også stikk i strid med den integrering og den form for integrering jeg selv står for

Gjest

Fordi vi skal fortsatt vise hjertevarme og hjelpe uskyldige mennesker i krise og nød!

Gjest

Eg frys i denne isande politiske hjartekalde kulden!

Gjest

Stillingen ble opprettet for at den sittende regjeringen trenger en som skal ta støyten for Frps innvandringspolitikk. Misunner ikke Listhaug sin posisjon. Den vil nok ødelegge hennes fremtid mer enn å gagne henne. Det verste er at den ødelegger så mange andres fremtid også. Trist hvordan mange nordmenn har utviklet sitt syn på en gruppe mennesker. Jeg blir skremt av nasjonalistisk propaganda. Vi har vært der før.

Gjest

hun er en so

Gjest

Listhaug er dust.

Gjest

#315 Re:Gjest

Det må jobbe renere og ikke en minister

Gjest

#317 Re:


Stå på Listhaug, Du gjør en flott jobb og mange støtter deg.

 


Gjest

Sylvia Listhaug fyrer opp under fremmedfrykten og stimulerer de ekstreme på ytre høyre i politikken

Gjest

Syliva Listhaug maler et fiendebilde som skaper konflikt og frykt, og et samfunn et hvert menneske med et snev av empati ikke kan leve med. Damen er enten vettskremt selv, eller rett og slett klin kokos. Uansett har hun ingenting å gjøre i en maktposisjon.

Gjest

Skammer meg over Norge. Vi er tilbake til 2. verdenskrig og jødebehandlingen!!!

Gjest

Ville ha Norge som det vat før di komt tim makta.
Tobias Lucey (ikke OP)

#322 Re: Re:


#122: T.A - Re:  

 Jeg vil det, i allefall. Hvor mange? Det vil tiden vise. Det må absolutt være et tak, men vi er langt fra å nå det taket. Vi kan begynne med å stanse denne utsendingen, slippe inn de som trenger det, og analysere situasjonen vår økonomisk og sosialt over en viss tid. Da får vi bra nok med tid på oss til å justere taket til en forsvarlig høyde.
Pengebingen vår blør fordi vi har en regjering som har brukt mer av oljefondet på sitt første år i regjering enn det som til sammen ble brukt under Stolteberg I og II.
Jeg er mer enn villig til å betale mer i skatt for å redde livene til de som kun har livet igjen. Utrolig nok er ikke alle egoister.


Gjest

Jeg synes hun må avsettes fordi hun slå seg lass som en rasist og som privatperson. Slik mennesker har ikke noet å gjøre I en politisk stilling.
ikke fult så naiv

#324 Re: idioti


Listhaug er en av de som faktisk har gangsyn i denne saken. Bare å lage ett opprop mot Lusthaug viser ho mangel op kompetanse. Enkelte ser tydeligvis ikke lenger enn nesetippen. Ta en titt til Sverige, hvor np over 50 byer er ' okkupert '   Ta dere en tur til Malmø og se konsekvensene av å føre en politikk slik som dere ønsker. 

Men klart att 100 000  nye personer som lever på nav er ho bærekraftig .. He he

Hbor naiv kan enkelte være ??  Nå er veldig mange av de som kom i fjor emigranter. Altså personer uten nevneverdig beskyttelsesbehov . Kan du gi meg en god grunn til att disse ikke skal sendes tilbake ?

Du har ikke stilt deg spørsmålet over att de fleste som har kommet er ressurssterke menn ?

de som virkelig trenger beskyttelse sitter fortsatt i flyktningeleirer i Tyrkia bla. 

Mener du att ' lykkejegere '  da skal oppta plassene til de som virkelig trenger hjelp ??

på tide å sette seg litt inn i hva som skjer før du lager ett slit tåpelig opprop ?

Latterlig

#325 Re: Re: