Sylvi Listhaug må avsettes

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Dette diskusjonstemaet har blitt automatisk laget fra Sylvi Listhaug må avsettes-oppropet.


Gjest

Inga tvil om signering av dette oppropet. Eg vil ha ein minister som har hjarterom og faktisk ynskjer å integrera, slik ein integreringsminister skal utføra arbeidet sitt!
Vonar mange vil signera dette oppropet :)

Denne meldingen er fjernet av forfatteren (Show details)
Gjest

Når partiene på Stortinget har strukket seg langt for å få til et FORLIK, så er det uhørt å totalt neglisjere hva de har blitt enige om! En minister er ingen privatperson.

Gjest

Fordi S.Listhaug ikke passer inn i politikkens verden.

Gjest

#155 Re:


#32: -  

 Kunne ikke vært mere enig


Gjest

Fordi Listhaug er "utvisningsminister" i stedet for integreringsminister. Hun er imot at flyktninger kommer hit, ja, i mot innvandring til Norge og vil gjerne ta i bruk virkemindler som minner meg om nazismens virkemidler i sin forferdelige forfølgelse ab "die Untermenchen".

Gjest

Listhaugs spissformuleringer av mennesker i nød synes jeg er totalt respektlaust. Hun skaper skarpe fronter i innvandringspolitikken og har misbrukt den tilliten hun fikk i innvandrings forliket.

Gjest

Fordi jeg skammer meg over å bo i (og være fra) et land med en så smålig og kald regjering.

Gjest

Fordi hun snakker om mennesker barn skjebner og liv som om det skulle Vært søppel.setter "oss" over dem. Det aksepterer jeg ikke. LIKEVERD!!

Gjest

Fiendtlige holdninger og handlinger.

Gjest

upassende tenk for posisjonen.
driver negativ propaganda.
prøver at få stemmer med hjelp av frykt.
søker ikke bedring.
Bjarte
Gjest

Hun setter seg over menneskerettighetene. Mener at hun selv kan velge hvilke av FN sine regler (som vi selv har vært med på å få igjennom) vi trenger følge. Hun bryter vår humanistiske tradisjon. Hun motvirker integrering, og krever at mennesker på flukt skal sette livet på vent til de blir kasta ut. Hjerteskjærende...


Gjest

Menneskesynet og retorikken til Listhaug er avskyelig og bidrar verken til inkludering eller integrering, men derimot til ekskludering og internering samt styrker fremmedfrykt og hat. Dette er ikke mitt Norge.
John

Sylvi Listhaug er helt fantastisk. Hun gir det norske folk håp. Desverre er det mange fortsatt som tror på venstre ekstremistene, de naive. Noen klarer ikke å åpne øynene for å se hva som skjer i andre land, og de som ser, er så naive at de tror det samme ikke vil skje her. Vi er jo så flinke til å integrere. TULL. Ingen har klart å temme islam noensinne....


Gjest

Fordi jeg syntes Listhaug har mye rett ☺

Gjest

#166 Re:


#156: -  

 Boff!!

Jupo

#167 Re: Re:


#11: - Re:  

 Viser jo nivået som haterne på venstresiden ligger på.. 


Gjest

En Minister er en Offentlig Oppnevnt person under Kongen i Statsråd. Hun skal virke innenfor vedtatte lover og lover vedrørende menneskerettighetene!

Gjest

Ministerens menneskesyn sjokkerer meg.

Gjest

Fordi kvinnen har tydelige vrangforestillinger og jeg synes ikke hun passer til å være en av de som styrer landet.

Gjest

Liker ikke det hun holder på med

Gjest

Eg vil behalde min humanitet og evne til å sette meg inn i andre mennesker si liding! Vil ikkje verte hjernevaska av politikarar som kjøyrer over vårt folk med skremsel og propaganda - styrt av ideologi, deira menneskesyn, med sortering som mål.

Gjest

Jeg ønsker ikke å bli tilvent denne holdning av forkastelige holdninger som Listhaug sprer rundt seg som bonden med møkka ( bonden gjør en nyttig handling ) Listhaug er den verste politiker til manupelering og "brunt "grums . Hun skader integreringa og ønsker at vi alle skal mistenkeligjøre alle - som vi burde lært av historien ender vi med faenskap og ikke gode relasjoner med ekte verdier ! Om hun hadde hatt ett kilo av gullkors rundt halsen - Ukristelige gjerninger holder ikke mål i himmelen !!
Young Beezy

"Hun driver med propaganda for å skremme Norges befolkning". Er det ikke litt frekt å anklage Listhaug for propagandaspredning i en pro-multikulturell propagandateks? Om det er noen som sprer frykt og skremsel så er det jo innvandringsvennlige som prøver å gjøre "høgre ekstremisme" til den store stygge ulven i landet vårt.

Sylvi Listhaug representerer de i norge som vil kutte ned på innvandringen. Det er gjort flere spørreundersøkelser (google er din venn) der de fleste viser att over halvparten av norges befolkning vil ha mindre eller full stopp i innvandring fra ikke-europeiske land. Hun har støtte fra store deler av befolkningen og er en av de mest likte ministerene vi har hatt på lang lang tid. Å avsette Listhaug er det motsatte av demokrati. Dere burde alle skamme dere.

Rolf

#175 Re: Re: