Buss for en tier i Kristiansand.

Buss for en tier!  

Før sommeren leverte Birte Simonsen, stortingskandidat for MDG i Vest-Agder, og Mira Svartnes Thorsen, bystyremedlem i Kristiansand, følgende spørsmål til hhv ordfører Furre og fylkesordfører Damman:   

På Haugalandet har Rogaland Fylkeskommune etter initiativ fra MDG satt ned prisen på enkeltbillett på bussen til 10 kroner. Ett år etter ble forsøket evaluert og resultatene er overbevisende:  

- 40 % passasjerøkning (70 % av de nye passasjerene droppet bil til fordel for buss)

- marginale inntekstap

- svært høy kundetilfredshet  

Nå har vi fått bompenger, rushtidsavgift og dyrere parkeringsplasser.

Vi krever at bystyret i Kristiansand og fylkestinget i Vest-Agder umiddelbart går i gang med å tilrettelegge for et prøveprosjekt med enkeltbilletter til 10 kroner, ruteoptimalisering, flere avganger og bedre markedsføring av kollektivtilbudet i Kristiansand/fylket.  

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook