Bevar Fjellheim barnehage!

Rådmannen i Randaberg har foreslått å legge ned kommunens minste barnehage og eneste kommunale barnehage på Grødem fom august 2020 for å kunne spare 1 million kr årlig. Vi stiller oss uforstående til dette forslaget og ønsker å protestere mot at det fattes vedtak om nedleggelse av Fjellheim barnehage.

Fjellheim barnehage en er to avdelings barnehage som ligger i et veletablert byggefelt med nær avstand til skog og sjø. Den ligger plassert med et busstopp like ved slik at det er gode bussforbindelser noe som gjør det lettere for oss foreldre å la bilen stå og bruke andre fremkomstmidler til og fra barnehagen og jobb. Det er en barnehage med et stabilt og dyktig personal og mange av de ansatte har vært her i flere år. Vi foreldre føler oss trygge på å levere barna fra oss i barnehagen og vi ser at barna har det godt og trives her.

Grødem er en plass med størst generasjonsskifte på Randaberg som innebærer at det er mange småbarnsfamilier med behov for nærliggende barnehage. Det har vært utrolig stor utbygging på Grødem de siste årene noe som gjenspeiler seg i at det hvert år er lengre ventelister på å få plass i barnehage på Grødem og flere barn på Grødem ender opp med å ikke få barnehageplass i området.

Rådmannen sitt forslag er ar barna i Fjellheim barnehage skal flyttes til de barnehagene der det ble i utgangspunktet gjort reduksjon i antall barn for nå bemanningsnormen i barnehagen. Dette vil splitte barn som har allrede etablert vennskap og tilknytning til personalet. Rådmannen tenker i dette tilfellet ikke på barna sitt beste og hvilke konsekvenser dette kan medføre for dem videre.

Det er flere andre argumenter til hvorfor Fjellheim barnehage ikke bør legges ned og vi håper at flest mulig kan skrive under slik at vi når ut til politikerne og at de innser at det å legge ned Fjellheim barnehage for å spare KUN 1 mill årlig ikke er veien å gå.

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Joanna Wiewiorowska fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...