Bevar Eksjø og Omegn!!

Nye Veier planlegger å legge en ny 4-felts motorvei rett ved Eksjø. Dette er vi som eier, leier og bruker hyttene i området HELT imot!!

Vi er ikke i mot en ny motovei på strekningen, det er en oppgradering vi ønsker, men ikke at den legges kliss inntil et vann som er rikt på dyreliv og fiske. Det er heller ikke ønskelig med en bråkete, forurensende E18 som ødelegger roen, idyllen, rekreasjonen som er her i Eksjø.

Den vei-traséen må FLYTTES BORT FRA EKSJØ!! !

En av grunnene til at folk finner seg hytte i området er fordi de selv bor i storby, nær E18 fra før av og dermed har ønsket seg stillheten og roen som er her. Dette står nå i fare for å bli ødelagt fullstendig. 


Vi håper du vil stå med oss og signerer dette oppropet slik at vi får hjelp til å bli hørt av de som bestemmer i saken. 

 

Takk for støtten 🙏👏👊❤

NB NB!! Husk å sjekke eposten din (den du registrerer) etter signering for å bekrefte signaturen din!!

 

👍 Bli gjerne medlem av vår facebookgruppe: Bevar Eksjø og omegn!!

👍 Les mer om saken her; https://www.vegarshei.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-eiendom/reguleringsplaner-planarbeid-og-kommuneplan/planer-under-arbeid-horinger-og-vedtak/kommunedelplan-e18-dordal-grimstad-videre-framdrift-og-status.26255.aspx

Screenshot_20190723-125121_Facebook.jpg

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Elin Haugholt-Dale kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.




Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook