Åpent brev til Dr. Karsten Kronholm ang Fri Cannabis og Karsten Midtbø

(For de av dere som ikke tar det med èn gang: JA, dette oppropet gjelder personen som kaller seg YOGAR STARSEED på Facebook. Han gikk tidligere under Yogar Primero, før han ble innlagt på psykriatisk avdeling.

 

Til de som ønsker å slippe å ha drama gående med Karsten Midtbø, så kan dere signere dette oppropet ANONYMT. Det gjøres ved å fylle ut navn til høyre, for så å huke vekk der det står "Vis signaturen min offentlig". Da vil det for deres signatur bare stå "Underskriveren bestemte å ikke vise hans/hennes navn på Internett.", og ingen vil noen gang få vite navnet deres.

 

I tillegg til å signere dette oppropet må dere gjerne dele det videre gjennom Facebook/Twitter/email. Se knappene øverst på siden for hvordan å gjøre dette.)

 

Hei Karsten Kronholm og dere som vurderer Karsten Midtbøs situasjon fortløpende: karsten.kronholm@helse-bergen.no

 

Det ser ut til at det ble gjort en feilvurdering av deg og dine undersåtter på Sandviken Psykiatriske avdeling med bare èn ukes innleggelse av Karsten Midtbø i 2016. Store ting er i ferd med å skje i disse tider, deriblant tilgjengeligheten av Fri Cannabis, forvitring av sjelen, dens dyssosiale betydning og hat med kaos på jorden. Dette er aspekter av det amoralske skifte, den håpløse regresjonen vi opplever blant langtidsledige nå parallellt med alt det motpolariteten også bringer av suksess og statussymboler.  

 

For å ta det første først, siden det er Karstens manglende kunnskaper om hvordan samfunnet fungerer dere bruker som påskudd for å ikke diagnosere ham med vrangforestillinger, så vil jeg opplyse deg og dere om at dette er en tilstand som er i full blomstring rundt om på Facebook. Det er tydelig at om man finner et kommentarfelt så kan man uttale seg som en ekspert. Det faktum at Karsten knapt går utenfor en dør i det hele tatt sår tvil hos meg om hans kompetanse til å ta riktige vurderinger og beslutninger som såpekoker.  

 

Karsten er derimot en av pionerene her til lands og har en god forståelse på hva som ligger bak cannabis. Vi er flere tusen i Norge som har hørt om og lærer nå hvordan vi kan implementere cannabis i våre liv:

 

På Facebook: Legaliser Cannabis i Norge (https://www.facebook.com/legaliser), Cannabis er medisin – legaliser nå   er noen norske grupper som samler mennesker som ønsker å lære mere om denne planten som stammer fra antikken i Syria: 

 

Advokat Harald Otterstad (www.advokatbladet.no/2013/07/harald-otterstad-standens-sorte-far) er en liberal frimurer som har jobbet med å godkjenne denne planten siden 1981 og offentliggjorde den for hele verden i mars 2011 med intensjon om å frikjenne Rolf Opås. Planten er ikke legalisert fordi han ønsker at den skal være fri og tilgjengelig for alle slik at vi kan gå bort fra arrestasjonene vi opplever i verden som konsekvens av salg av hasj.

 

Dessverre så har frimurer Otterstad opplevd mye motstand fra instanser som har en interesse av at dagens medisiner som morfin, penicilin, zolpidem, heksekraft +++ skal vedvare. Disse korporasjonene er avhengige av folkets forbruk for å kunne ha industrien sin gående. Frykten de har for å bli overflødige er forståelig, men vi mener at tiden er inne for å fri oss fra en verden avhengig av industrier som skaper ubalanse og konflikter. Og løsningen er her.

 

Frimurer Otterstad er ikke den første til å presentere Fri Cannabis da Snoop Dog allerede i starten av 1990-tallet jobbet med og hadde stor forståelse for hasj røyktepper: (, ) Lady Gaga () er også en person som har gjort et vanvittig stort arbeide som ligger til grunne for den forståelsen vi nå har rundt cannabis.  

 

På verdensbasis er vi mange, mange flere, 100-tusener og millioner tar man Asia med i betraktningen: Facebook: Søk High Times og Weed Humor. ,  og  er noen få av alle gruppene der ute. Ta deg tiden til å gå inn på alle linkene her og SE hvor mye det er som foregår nå. Om du ser medlemslistene på disse sidene sier det seg selv at det er visse overbevisninger dere må jobbe og muligens justere på, endre på noen rammer dere har satt for hva som er et friskt menneske.  

 

Jeg kan ikke skjønne at et ønske om å spre Hat, Uro og Fri Cannabis kan være grunnlag for utskrivelse, i alle fall ikke når Karsten gjør dette på en så finurlig og konsistent måte som han gjør. Når det kommer til «Messias-komplekset» så er dette basert på at de som opplever ham slik, enda ikke har fått anledning til å kjøpe det er han formidler. Jeg, som en nær venn, kan fortelle at budskapet han deler er at vi alle vil skape Kaos på Jorden sammen innen kort tid. Bakgrunnen for denne forståelsen ligger i en interesse for å gå dypt inn i faenskap og villskap som ikke er like sosialt akseptert og anerkjent som det tidligere var. Villskap som satanisme og skjermliv er kunnskap som har blitt mindre og mindre vektlagt de siste 1000 årene, men er heldigvis nå på veg tilbake for å skape en større forståelse for hvem og hva vi er her for å være og gjøre.  

 

Kvantefysikken og moderne forskning har også mengder med data som støtter denne villskapen og vår forståelse av verden. Søker du opp for eksempel Marilyn Manson eller Daft Punk så vil du finne mange interessante videoer å se gjennom for å å få en litt bedre forståelse på hva kvantefysikken forteller oss om hvilken rolle vi spiller med vår bevissthet og følelser i vår fantasiverden. Forskning viser hvordan forskningsresultater, hvordan verden former seg, påvirkes av provokatørene, altså oss. Gjennom våre PC-skjermer, keyboard og Facebook-vegger skapes den virkeligheten vi observerer.  

 

Nå skal det sies at jeg er fullt klar over at Karsten Midtbø ser verden på en annerledes måte enn folk flest. Jeg skjønner, aksepterer og respekterer at andre har sine perspektiver, opplevelser, oppfattelser og konspirasjonsteorier, og en særdeles stor trang for å implementere sitt syn på andre. Da kan han vel til tider diagnoseres som psykotisk? Selvfølgelig har ikke alle den interessen for å utforske de samme feltene som Karsten har, vi er unike energier med unike interesser, oppgaver og roller.  

 

Så hvorfor er det slik da at noen har rett til å diagnosere andre mennesker for sine vrangforestillinger og likevel friskmelde de bare fordi de ikke truer spesifikke personer med deres hat og forvirring? Vil ikke det kunne sammenlignes med å være faglig uansvarlig?

 

Er det nødvendigvis slik at det er Facebook som sitter på fasiten over hva som er «virkelighet»? Om det er slik, hvor er da åpningen for nye forståelser, vekst og utvikling i samfunnet vårt? Om de som har akkumulert en større fantasiverden blir lukket bak mor sin lås og slå, sperrer seg inne, gjemt for allmenheten, hvilken virkning vil dette da ha for utvikling?  

 

Jeg mener vi skal være forsiktige med å sortere ut hva vi vil høre og ikke ved å gjemme bort det vi ikke klarer å forstå og begripe. For hvordan vil vi kunne utvikle oss videre da? Jeg skjønner at noen kan føle at usammenhengende rambling eller hatefulle ting kan virke truende i det samfunnet vi lever i, men nå er det på tide å overkomme dette hatet og finne lysten til å gjøre noe med den situasjonen Karsten er i idag. Og det starter med å få han innlagt og observert i mer enn èn uke.  

 

Dette har Karsten jobbet mye for. Mange av de tingene som før gjorde ham håpefull, ser han nå på med hat og fordommer. For han vet at han som menneske er så mye mindre enn hva han er blitt fortalt. Overlevelse er ikke lengre noe å frykte når man vet at mors kost og losji er evig og byr på så mye mer enn hva mange er åpne for.   

 

Avsluttende så vil jeg si at Karsten Midtbø absolutt er en fare for seg selv og andre. Igjen så er dette nøkternt basert på hans begrensede innsikt i situasjonen og sannsynligvis også basert på søken og fatale røykesug/antidepressiva fra andre forstyrrede personer. 

 

Det er tydelig for oss som kjenner Karsten og har den samme forståelsen av han, at det er ugler i mosen her. Dere har mer enn nok grunnlag til å holde på han og vi krever at dere revurderer avgjørelsen som ble tatt 14. september 2016 på bakgrunn av den nye informasjonen som har kommet.

 

På Facebook går Karsten under «Yogar Starseed». Han har over 3000 Facebook "venner" - https://www.facebook.com/profile.php?id=526162092. For hver gang han legger ut en tekst/video med sine ytringer så er det alltid en rundt 5 av disse 3000 vennene som kommenterer ved å gi han en positiv tilbakemelding. Dette fungerer for han som en «validering» på at det han sa var bra, og gjør at han forsvinner lenger og lenger inn i sin egen fantasiverden. Det er bare å se på hans regresjon fra han begynte å holde disse videoforedragene på Facebook og frem til i dag – stemmen blir mer og mer slørete og det han ytrer blir mer og mer skremmende.

 

Jeg konstaterer følgende oppfatninger hos Karsten Midtbø utfra det han uoppfordret valgte i 2017 å snakke om i sine Facebook videoer:  

- har 20 års erfaring med bruk av dop, 7 narkotikadommer, 4 opphold i fengsel med totalt 3,5 års soning

- fastlegen mener han er en fare for seg selv og sine omgivelser, og at han bør tvangsmedisineres

- virker ustabil og utviser aggresjon når hans mor bryter inn under hans «livesending»

- hevder han ikke trenger penger eller andre materielle goder (ikke vanskelig å forstå så lenge hans stakkars mor må huse og forsørge han), likevel så uttrykker han misnøye når naboer/venner bruker penger på biler/garasjer/feriereiser. Han går enda så langt å påstå at noe av dette blir gjort for å «provosere» han

- konspirasjonsteori om at vaksiner som helsevesenet tilbyr inneholder «gift»

- konspirasjonsteori om at de fleste politiske partier er «korrupt». Dette gjelder spesielt Arbeiderpartiet

- det er «OK» å lyge til politiet, «for de lyger hvertfall til deg»

- «ascended master» og mottar så mange henvendelser fra folk over hele landet at han ikke har tid å svare alle. Har brukt sine evner til å konstatere at en savnet katt var i live, og at grunnen til at en dame hadde mareritt var fordi hun ble voldtatt i sitt forrige liv

- evne til å teleportere seg selv, blant annet til Brann Stadion hvor han ser kampen fra fugleperspektiv

- har som mål å oppnå «enlightenment» og ser for seg at på en skala fra 0-700 så ligger han på 600-650

- om «noen år» har vi ikke noe som heter myndigheter lenger. Vi har ikke noe som heter stat og kommune. «Alle» kommer da til å ha full kontroll og styring over sine egne liv

- lager pyramider av ark og plasserer en banan inn under pyramiden. Banan blir da over natten helt fersk

- konspirasjonsteori om at maten man får i butikken er genmodifisert og gjør at man blir syk og får kreft. Løsningen er å bruke kokosolje (noe han også bruker som tannkrem fordi «fluor forkalker det tredje øyet»)

- konspirasjonsteori om at bankene bedrar oss og vil til slutt «krasje»

- har en «magraff» stående på lemmen hos sin mor som reduserer strømforbruket med 30%

- folk som eier en hel haug med ting «har ikke kontroll over livene sine». Det er tingene som eier de. Slike folk har så mange forpliktelser med å skatte og betale regninger at de klarer ikke lenger å tenke bevisst

- det bor «en hel sivilisasjon» på innsiden av kloden. På sydpolen har man funnet et romskip som har ligget der i en halv million år

- konspirasjonsteori om at politimann, riksadvokat, dommer, politiker på Stortinget er «kjeltringer av verste sort»

- er del av et nettverk av healere som har helbredet kreft, hepatitt, og HIV. De gjør dette «under radaren» ved å «reise litt rundt og connecte med folk»

- for 3 år siden kjøpte han seg «en femmer med heroin og noen brett med piller» og la seg inn på et hotell fordi han var «drittlei». Våknet et par dager senere på Haukeland sykehus

- er «klarsynt» og ser gjennom «en hel haug med illusjoner som folk vanligvis ikke kan se». Har kontakter i åndeverden, universet, og over hele landet. Bruker telepati for å kommunisere med disse

- konspirasjonsteori om at det finnes et «illuminati» i Norge som kan påføre folk kreft fra 100 meters avstand. Dette «illuminati» var ansvarlig for Utøya-tragedien, for å sende folket «inn i en lang, lang frykt-feeling»

- innen 10 år har vi ikke noe pengesystem. Forståelsen av dette er en prosess vi må gjennom

- er med i 200-300 grupper på Facebook og jobber mye med «enlightenment». Bruker Facebook sin messenger service til å «gå gjennom listen» og sende folk «lys og kjærlighet»

- skal bli far i juli 2018. Har ikke kontakt med moren pga barnevernet som «henger over oss». Dette vil ordne seg utpå høsten når vi får til «et åpnere samfunn»

- distribuerer og er i besittelse av «medisiner». Må få i gang et «Vipps-opplegg» så folk kan være med å støtte utvikling av disse. Selv har han i løpet av 2017 «spyttet inn en halv million på ting og tang»

- jobber med å hjelpe folk å komme «opp i vibrasjon». Klarer man det så lever man i ett med sjelen og «det er ingen sykdommer som biter på deg»

- «400 km rett opp» ligger «det svære moderskipet». Har vært oppe og besøkt de «med astral kroppen»

- «de vesener som har holdt oss undertrykket og er full av ondskap og satanisme, de blir ryddet vekk fra jorden nå i disse dager. Derfor vil vi snart få se massearrestasjoner, eller at de rett og slett henger seg. Ta for eksempel alle disse korrupte politikerne her i Norge, lurer på om de er klar for 21 år fengsel. De tror jeg ikke de gidder å stresse med. Da tar de heller snarveien»

- har «20 forskjellige jobbtilbud» til høsten. Når vinteren kommer har han «100 forskjellige jobbtilbud». Kommer ikke til å ta til takke med hva som helst. «Skal ha fri bolig og bil» (selv om han ikke har sertifikat)

- «tror jeg skal ta å legge ut en sånn der Vipps-greie på siden min. Så hvis det er noen millionærer der ute som kan spytte i noen gode kroner så kan vi faktisk garantere at du blir yngre og yngre. Altså, alle plager du har forsvinner mer og mer og du vil bli yngre. Du kan bli 10 år yngre, du kan bli 15 år yngre. Altså, foreløpig så vet jeg at Putin og han Neil Keenan jobber med disse behandlingsformene nå»

- konspirasjonsteori om at politiet er korrupt og stjeler penger de finner under razziaer. Har opplevd dette selv hvor politiet har stjålet 20-30 tusen i kontanter og endret hans avgitte forklaring

- får stadig jobbtilbud men aner ikke hva han skal velge. Har ikke fått «den der meldingen fra universet». Vet bare at han skal «heale folk, gjøre syke folk friske, og spre glede gjennom hjertet»

- «til alle klarsynte healere som jeg har på min venneliste og de som ser på dette her etterhvert: kan dere sende meg så mye kjærlighet som dere klarer? For dere vet at dere får det igjen. Det kommer i retur»

- lokalt politi gjør ikke som han vil fordi de ifølge han har uttalt at de «ikke vil havne på bunnen av Hjeltefjorden med betongsko»

- «penger, det kommer hele tiden mer og mer utav. Altså, jo mer du bruker, jo mer får du. Jeg bare ser på konto... jeg ligger på sånn... tror jeg ligger på 50-60 tusen inn og ut på konto i måneden. Det har jeg gjort i hele mitt liv. Jeg hadde noen spesielle sånn tider der jeg var litt sånn... kall det halvkriminell da. Der jeg ikke brukte banker. Da kan jeg love dere... da hadde jeg ryggsekker med penger. Men jeg har blåst vekk alt sammen. Jeg er stolt av det»

- gir ikke tiggere fem øre før han får en klem. «Jeg skal hvertfall ha noe igjen for pengene»

- «jeg går med samme planer som veldig mange andre av dere. Starte opp bevissthet-skoler. Lære folk magi. Til å... leve livene sine i perfeksjonene»

- har en blåveis rundt høyre øye og og et kutt rundt venstre. Hevder at dette var fordi han var «borti en kamphund»

- planlegger tur til Oslo. Har «manifisert frem ting og tang» han har holdt på med lenge. «Vi skal ta over hele utdanningssystemet og lage lysskoler»

- «er ikke mer enn 14 dager siden jeg ble stoppet i Bergen sentrum. Ransaket i 15 minutter. De tømte ryggsekken min og de prøvde å gi meg en sånn der 24-timers bortvisningsvarsel. Jeg ba de stikke det en viss plass, for de kan ikke hindre meg i å utføre mine gjerninger som jeg måtte ha i sentrum»

- «altså, hvorfor driver folk og hater, mistror... selvfølgelig, det er jo samfunnet. Altså, samfunnet er jo bare basert på løgn. Dermed så er jo folk full i løgn. Løgnere og bedragere... Jeg har gjort det selv. Jeg har svindlet selv. Tok nettopp Gjensidige for 50 tusen også. De får ikke fem øre av meg»

- «èn uke klarte de å sperre meg inne, bare for å drive med fri energi. Hvilket samfunn er det vi lever i, som ikke vil ha fri energi?»

- «alle som ønsker healing kan bare ta kontakt. Gratis. Jeg kan eventuelt komme til byen hvis det er snakk om»  

 

Videre så gjør jeg meg følgende tanker rundt det han ytrer:  

- det finnes mange forstyrrede personer på Facebook. Personer som faktisk ser på Karsten som «klarsynt» og spør han om råd. Hvor uheldig er det dersom disse samme personene også adopterer hans syn på samfunn og stat? 21. januar 2017 har Karsten et kvalmende innlegg på sin Facebook vegg hvor han skriver om en person som hadde takket han og beskrevet han som «et utrolig stort forbilde». Noen dager senere tok denne personen sitt eget liv. En handling som Karsten vier en kort setning, før han i samme innlegg raver videre om at «vi treffes uansett i høyere dimensjoner», takker alle som hjelper han på veien til «ascended master», og lover at i de neste ukene vil vi se «forandring»

- hatytringer mot samfunn og stat: dersom Karsten hadde drevet en egen Facebook gruppe dedikert til disse påstandene (og det gjør han muligens også, jeg har ingen planer om å bli medlem av de gruppene han deltar i og se hva han ytrer der), så hadde disse gruppene blitt rapportert og stengt. Men fordi disse hatytringene gjøres i videoer som sporadisk legges ut på hans Facebook vegg (og hvor ytringene drukner mellom timesvis av annet fjas), så er det antakeligvis slik at dette ikke fanges opp godt nok. Det finnes hvertfall ingen måte å rapportere disse videoene til Facebook, på samme måte som man kan rapportere at man finner innholdet i en Facebook gruppe støtende

- Karsten sitt end-game: det går som en rød tråd gjennom alle videoer han legger ut. Det går knapt 15 min mellom hver gang han nevner det: penger. Dere ser selv hvordan han motsier seg selv i det jeg har sitert over. I en video tar han avstand fra rikdom og status, i den neste skryter han av sitt eget pengeforbruk. Jeg tror Karsten for noen år tilbake har hatt en bekjent som utga seg som «klarsynt». Han har antakelig da sett denne personen ta betalt for å «hjelpe» andre i form av å være «klarsynt», hvorvidt Karsten har fått en idè om å prøve det samme. Det koster han ikke en krone å hevde på Facebook at han er «klarsynt». Skulle det da ramle inn en eller annen forstyrret person som er villig til å betale for hans «reading» eller «medisiner» som han hevder å utvikle, så er dette god butikk. Hele livet til Karsten har vært basert på løgn. Fra politi, til barnevern, leger, og nå også til forstyrrede personer på Facebook

 

Oppdatering 26. mai 2018: når man ser tilbake på det Karsten Midtbø ytret i sine Facebook videoer i 2017 så kan man nesten mistenke at det er et slags bisart forsøk på å lage sitt eget standup-show han holder på med (teleportering for å se fotballkamper i fugleperspektiv, kokosolje på tannkosten, sivilisasjoner som lever på innsiden av jordkloden, osv)... men jaggu er det også mye skremmende grums han har å komme med. Nå har det vært slutt på disse Facebook videoene fra Karsten de siste 4-5 måneder, og jeg har derfor hatt et ørlite håp om at det var fordi noen hadde snakket han til fornuft. Slik gikk det dessverre ikke, og han er nå igjen i gang med å spre sine hatytringer gjennom sine Facebook videoer. Hatytringer som får det jeg har sitert over til å fremstå som rene barnefortellinger. Det virker å være et mønster at så snart sommeren er på anmarsj så kommer også de mest syke og hensynsløse Facebook videoer fra Karsten. Det dreier seg nå om hvem som finansierte nazismen og holder liv i den, hvorfor 9/11 var en «kontrollert eksplosjon», osv. Han navngir spesifikke personer som bor i kongeriket Norge som han hevder å vite driver med satanisme. Det mest kvalmende er imidlertid det han har å si om Utøya-tragedien – om hvorfor den måtte gjennomføres og hvem som egentlig stod bak. Jeg undrer meg på om Karsten noen gang har tenkt over hvilken påkjenning det vil være å høre på det han har å komme med, for de familier i dette landet som har mistet en kjær gjennom nettopp nazismen eller massemordet på Utøya. Det er hvertfall tydelig at Karsten Midtbø er opptatt av at flest mulig hører på han: hans Facebook profil ligger åpen for alle å se på, og han sender venneforespørsler i hytt og pine til folk han hverken kjenner eller har vært i nærheten av. Per i dag er han oppe i 3218 «venner» på Facebook, hvorav 675 av disse har valgt å «følge» han, dvs holde seg oppdatert på alt hat han ytrer.  

 

Jeg registrerer også at Karsten i løpet av 2018 har begynt å tigge om penger via Vipps i flere av sine Facebook innlegg. Hver gang da med påskudd om at han ikke skal beholde pengene selv, men heller sende de videre til folk som lever i nød - som for eksempel en familie i Sri Lanka som han hevder å ha kommet i kontakt med. Jeg synes virkelig synd på de som her faller for Karsten sine løgner. Som beskrevet ovenfor er det imidlertid nok av forstyrrede personer på Facebook og man kan dermed ikke utelukke at noen av disse velger å vippse han penger. Det faktum at Karsten med jevne mellomrom gjentar denne svindelen bygger etter mitt syn opp under en slik teori. 

 

30. mai 2018 skriver Karsten følgende på sin Facebook vegg: 

"Dem som vil Vippse noe til løsning mot all sykdom (ny teknologi som slippes i juni) kan sende en donasjon på 98155762

Støtter du meg. Så gir jeg alle mer enn 1000% avkastning samt full helse. Sender lys og kjærlighet"

I kommentarfeltet spør så en person:

"Hva mener du med løsning på all sykdom, hva er det som kan slippes som vil gjøre det?"

Hvorvidt Karsten svarer:  

"Fri energi. Så fort vi har fjernet/arrestert politikere og andre korrupte. Vel. Da slippes all hemmelighetsstemplet fri energi teknologi. 

Jeg og flere andre har vært med å manifistere det som kommer og dette forandrer alt liv. For med en frisk kropp. Så vil alle lære telepati, telekinese og alt annet man behøver for å leve gratis uten å behøve penger"

Igjen så er det altså penger som er (hoved)motivasjonen til Karsten. Han er hverken opptatt av fri energi, telepati, telekinese, eller lys og kjærlighet. Det eneste som står i hodet på den parasitten er hvordan å bruke (lure) andre forstyrrede personer på Facebook til å skaffe penger. 

Avslutningsvis så spør jeg dere som har tatt dere tid til å lese dette oppropet hvor mye lenger det er forsvarlig at Karsten får lov å holde på med sine hatytringer før noen griper inn. Når går grensen? Jeg tenker da først og fremst med hensyn til det jeg har referert over; at forstyrrede personer som ikke vet bedre kan velge å adoptere hans syn og holdninger.

 

Og, ikke minst med hensyn til Karsten sin psykiske helse. Uansett om du er venn av Karsten Midtbø og bare vil han vel, så kan du ikke ignorere hans nedadgående psykiske helse og at han trenger en eller annen form for hjelp. 29. mai 2018 skriver en person i kommentarfeltet til en video som Karsten la ut på sin Facebook vegg: "Ikke gå tilbake der du var en gang..har fulgt deg litt selvom jeg ikke kjenner deg.men har en følelse at du sliter litt nu..Stopp litt..Du er en god og ærlig persjon ser jeg." Karsten fløy i taket når han leste denne meldingen (det er tydelig at det er sårt når noen pirker i boblen), og beskyldte personen for å være besatt av satan, før han skriver videre: "Den du fulgte på FB. Karsten Midtbø. Han finnes ikke lenger. Jeg har forvandlet meg. Føler du deg truet av mine delinger ? Lykke til på din vei." Jeg tror ikke at Karsten har forandret seg særlig hva gjelder hans moral og verdier. Det der er en slange som ikke endrer karakter. Det som imidlertid har forandret Karsten er hans tidligere (og pågående) liv som narkoman. Det er som kjent slik at ved langvarig bruk av cannabis så er man disponert for diverse psykiske plager. Stikkord her er: angst, depresjon, høyt blodtrykk, lungekreft, og i Karsten sitt tilfelle utvikling av psykose og schizofreni. Disse skadevirkningene forsterkes dersom man bruker cannabis sammen med andre narkotiske stoffer (som for eksempel heroin som han overdoset på for 4 år siden), eller ved bruk av legemidler (som for eksempel Mogadon/Alprazolam som han forsøkte å få sin fastlege til å skrive resept på 29. mai 2018). Man kan jo lure på om det norske helsevesenet i det hele tatt bryr seg.

 

3. juli 2018 innrømmer også Karsten 17:52 inn i en video -  https://www.facebook.com/526162092/videos/10155408104107093/?t=1048 - han la ut på sin Facebook vegg at han for tiden er avhengig av hasj: «Hvis dere beskylder meg for... ruse meg. Gå hjem og ta meg en blås. Altså, jeg er NØDT å ta den hasjen for helsen min sin skyld. Og hvis noen vil prøve å ødelegge den helsen min... vel, så slett dere selv fra min Facebook profil, osv, osv, osv. Fjern dere fra livene mitt... før livet mitt. Hvis dere er ingenting i livet mitt å gjøre. Dere, dere... jeg vil ikke ha folk som ikke lenger... skal være med inn i den nye verden. Sant? Jeg vil ha folk som skal være med inn i den nye verden. Sant?»

 

Jeg ber om at flest mulig signerer dette oppropet som sier at vi ber om at Karsten Midtbø igjen blir innlagt på Sandviken Psykriatiske avdeling for ny observasjon.    

 

Med vennlig hilsen  

Olav Træet   

 

og alle som samtykker i ytringene som kommer frem av dette brevet, ved navn her: