Ja til poker!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Positiv plattform!

2013-10-07 23:49:24

Norsk Pokerforbund gratulerer den påtroppende regjeringen med å komme i mål med den nye politiske plattformen som ble fremlagt mandag kveld.

Vår intense lobbyvirksomhet det siste halve året har gitt resultater, og vi kan lese i denne plattformen at det både skal settes i gang utredning for å se på lisensordning for utenlandske spillselskaper og at pokerturneringer skal kunne arrangeres lovlig i Norge.


Vi takker politikerne som har støttet oss og vært en stemme for hjertesaken vår i regjeringsforhandlingene de siste ukene. Vi takker også medlemmene våre som har bidratt og støttet oss med sitt engasjement.

Kampen fortsetter videre, og vi jobber for å få en rolle i utformingen av politikken som omhandler poker. Vår stemme høres mye bedre med bred støtte i ryggen, så vi oppfordrer alle som støtter vår sak til å melde seg inn i Norsk Pokerforbund via linken under. Medlemskapet gjelder ut 2014!

http://norskpokerforbund.com/innmelding-2/


Norsk Pokerforbund



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.