Kaftrio til Norge NÅ!

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

GRATULERER!🎈

2022-04-25 09:22:57

Takk til alle som har skrevet under, og GRATULERER til alle som har ventet på et ja! Endelig ble den rette avgjørelsen tatt🎈❤️


Ranja Finnerup

Overlevering av signaturer til helseministeren.

2022-01-14 13:59:32

Jeg sender oppropet elektronisk inn til helseministeren sent i ettermiddag, og det hadde vært kjempe fint å få med så mange som mulig av de nesten 1700 ubekreftede signaturene. Så sjekk e-posten deres, er dere snille, og be også venner og bekjente gjøre det samme, via delinger dere har gjort. Vi er uansett oppe i et imponerende antall, så takk til alle som har valgt å heve stemmen! Jeg setter kl 18 som frist for bekreftelse for å komme med på denne overleveringen.


Ranja Finnerup

Ubekreftede signaturer.

2022-01-13 10:21:32

Det ligger 1645 ubekreftede signaturer på oppropet i skrivende stund. Det er 1645 stemmer som ikke blir hørt. Vær så snill, sjekk e-posten din, om du ikke er helt sikker på at du har bekreftet. Sjekk søppelposten, om du ikke finner den. Jeg sender stadig ut påminnelser, så alle som har signert for mer enn 24 timer siden, har fått flere enn én. Og til alle dere som har delt oppropet, skriv veldig gjerne en kommentar om dette i innleggene deres også, så vi får med oss flest mulig.

Så en stor takk til dere alle! Sammen er vi sterke! 


Ranja Finnerup

Bekrefte signaturer

2022-01-10 12:34:00

Vi har fått inn over 3000 nye signaturer i løpet av i underkant av de to siste døgnene. Det er kjempe flott, og nå begynner det å ligne noe som kan legge litt press på beslutningsforum og eventuelt aktuelle politikere.

Jeg vil gjøre oppmerksom på at det i skrivende stund er flere hundre ubekreftede signaturer, og jeg jobber med å sende nye påminnelser til de gjeldene. Vær så snille, sjekk e-posten deres, om dere ikke er helt sikre på at dere har bekreftet. Uten bekreftelse, blir ikke signaturen med i oppropet. 


Ranja Finnerup

La oss rope høyere!

2021-11-29 18:03:40

373 viktige underskrifter så langt, men vi klarer flere enn det! Del med venner, og oppfordre dem til å skrive under på denne livsviktige saken! 


Ranja FinnerupDel denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.