Vi ønsker at det bygges ungdomsskole på Åskollen!

Dette er en underskriftskampanje for alle som ønsker en ny ungdomsskole på Åskollen. Skoger og Åskollen er i dag de eneste bydelene uten ungdomsskole i sitt nærområde. Rundt 350 ungdommer busses til og fra Galterud skole og Marienlyst skole, hver eneste skoledag. Med en boligutbygging som tilsier over 1000 nye boliger på Åskollen i løpet av de neste ti årene, er behovet for en ny ungdomsskole absolutt tilstede.

Politikerne i Drammen skal i tiden fremover avgjøre om det skal settes om midlertidige brakker og bygges åtte nye klasserom, i forbindelse med utbygging av Marienlyst stadion eller om det skal bygges en ny ungdomsskole i tilknytning til Åskollen. Brakker og åtte klasserom på Marienlyst skole kan avlaste dagens situasjon, men det gjør lite for morgendagens skolesituasjon.

Bli med og fortell politikerene at Åskollen og Skoger trenger en ny ungdomsskole nå!

Vær rask, dette avgjøres hos politikerne den 28. november!


Susanne Akerø-Kleven v/FAU Skoger skole    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook