Trygg ferdsel

Er det bare meg eller det flere som opplever høy hastighet av syklister som kommer kjørende ned fra Coop Extra? Jeg har hjerte i halsen hver gang jeg krysser veien over fra
Pilenstien. De viser null hensyn, tenker ikke bare på meg men andre som ferdes gående den veien.

Ikke nok med dette men i tillegg til dette er det barnehage(r) i nærheten av sykkelveien, og barn må ferdes trygt utenatt det settes liv og helse på spill. 

Har klaget til Bymiljøetaten x antall ganger for å få en fartsdump, skilt med senk farten der også pga bilister men mest av alt syklister.
Men de vil ikke sette dette opp for de ser ikke problemet i dette. Jeg er redd for at det kommer til å skje en ulykke der en eller annen gang😔 Man blir jo helt blendet spesielt om sommeren for å se seg til siden før du kjenner en syklist suser rett ved siden av deg. Seinest idag ropte jeg : Vær så snill senk farten…..

Nå må vi få slutt på denne økte sykkel hastigheten som gir oss hjerte i halsen. 

Vi forlanger et skilt eller speil- slik at krysset blir mere oversiktlig!! Vi ønsker ingen ulykke skal ramme kryssende barn/voksne i det trygge nærmiljøet vårt.

Jo flere som skriver under jo bedre sak har vi!

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Silje fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...