Ta vare på veiene vi har!

2021.08_.15_-_E39,_Mandal_-_24_-_Foto_Espen_Mills_.jpg

Vi krever at en ny regjering sier nei til nye naturødeleggende motorveier gjennom natur og matjord, og i steden satser på oppgradering og vedlikehold av veiene som allerede er bygget.

I dag brukes milliarder av kroner på store nye motorveier mange steder i Norge, med 110 km/t fartsgrense som ny nasjonal standard, ofte i helt nye traseer. Dette fører til enorme naturinngrep, store klimagassutslipp og mer biltrafikk inn i byene. Det er ikke holdbart.

---   

Ved å signere dette oppropet samtykker jeg til at Naturvernforbundet kan bruke mitt navn opp mot politikerne, og kontakte meg med oppdateringer om hva som skjer videre med kampanjen.


Truls Gulowsen, Norges Naturvernforbund    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Truls Gulowsen, Norges Naturvernforbund fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )