TA VARE PÅ DAMA DI!


Dama di er redd. Et stort eiendomsfirma vil bygge ut leiligheter som bryter intimsonene på alle måter. Dama di frykter for sin egen eksistens. Ta vare på Dama di, og skriv under her mot Corponors planer, som vil ødelegge muligheten til å inivitere deg inn i bakgården vår. Hjelp oss å legge press mot Bodø Kommune, som muligens har glemt at vi er Kulturhovedstad i Europa i 2024? 

Les mere på Bodø Nu:  https://bodonu.no/utestedet-faar-mange-titalls-soveromsvinduer-som-nabo-det-er-allerede-en-stor-konflikt?fbclid=IwAR0urMjhOgLy1vPCVR4AGiTAF77NgXjtRJaHeWO3LItpuO19SC4vq-2rP4U 

Sakset fra Dama-medeier Jørgen Nordeng:"Hei alle sammen. Dette er viktig. Dette er begynnelsen på en kamp fra oss som står bak Dama di. Corponor vil bygge masse leiligheter som skal grense inn mot bakgården vår. De sier det ikke er noe problem, men det vil være døden for det lille kulturhuset som kunne. Siden vi i stor grad opererer med smal/litt smal kunst og kultur, tjener vi ikke så mye penger på den biten. I likhet med f eks Blå er vi avhengige av alkoholsalg for å finansiere moroa. Dette går bra, i stor grad fordi vi har byens beste bakgård, hvor folk kan henge året rundt. Vi har allerede et hotell over gaten, om vi skal ha småbarnsfamilier så tett på, vil det i praksis bety: SNAKKES. OVER. HA DET. At det i det hele tatt er oppe til diskusjon er et ballespark av dimensjoner. Går ikke så går ikke!LIK, DEL, ROP, HYL!Dama di har i over ti år vært den viktigste leverandøren av kunst og kultur litt utenfor allfarvei i Bodø. Vi holder (sammen med Draug Media) klubbkulturen i live, og er eneste utested som prioriterer dette. Vi har hatt 2000 arrangementer. Vi har kunstutstillinger, debatter. Vi har Halv ti på torsdag, som arrangerer spennende konserter med nye (og ikke fullt så nye) band hver torsdag. Vi har hatt alt fra Grandmaster Flash til Honningbarna på besøk. Jeg vil våge å si at vi er en hjørnebrikke i Bodø sitt kulturliv, og dette har vi i stor grad gjort alene. Ei tid var vi den eneste plassen i Bodø for lokale musikere å vise seg frem. Det har heldigvis bedret seg litt, men jeg velger å tro at Bodø ikke blir det samme uten Dama. Hjelp oss å si fra, dette er faen ikke greit.".

 

 

Hundholmen-43-2.jpg

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Jørgen Nordeng fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...