Sykkel og gangesti Valle -Brevikstrand

Vi som ferdes langs Valleveien har alle opplevd farlige situasjoner både som myke trafikanter og med kjøretøy. 

Syntes nå at tiden er inne for å vise fylkes politikerene at vi vil ha og trenger en sykkel og gangesti fra Brevikstrand og til Valle her i Vest Bamble.

Hadde gjort hverdagen tryggere og bedre for både barn og voksende som ferdes langs denne veien. Det å gi barna en mulighet til å ferdes langs Valleveien for å besøke hverandre på en trygg og god måte hadde gjort mye for hvert enkelt barn og trygghet for foreldrene, slik som det er i dag er det ikke trygt for noen langs veien.

Vi ønsker underskrift av alle som bruker veien om du er fastboende, feriegjest eller besøkende som syntes veien trenger en sykkel og gangesti. Vi kan ihvertfall synliggjøre problemet / farene ved veien her og vise hvor mange som står sammen og føler det samme. 

Ps: VIKTIG ‼️

HUSK Å BEKREFT E-POSTEN DU FÅR ETTER Å HA FYLT UT DET DU MÅ FOR Å SIGNERE ‼️

Nå har jeg også lagt ut to hefter til signering, en på Trosby Superen og en på Sjøbua på Valle

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Facebook