Stopp veiutbyggingen – la Presthus gård bli Norges største besøksgård

Presthus gård har som mål å bli Norges største besøksgård for hele familien. Sammen med Voll gård og Felleskjøpet ønsker vi å gi hele Midt-Norge et unikt tilbud, og utvikle en grønn lunge full av aktiviteter. Dessverre er drømmen truet av massiv veiutbygging som går midt over Presthusjordet, og deler gårdstunet og Chamonix med en formidabel barriere.

Det er utarbeidet en alternativ trase som går inn mot Olderdalen som vil gi et bedre busstilbud til store deler av Olderdalen, samtidig som områdene rundt Presthus gård bevares. Den alternative traseen ligger innenfor gjeldene regelverk for kollektivtransport.

Bidra med din underskrift og gi politikerne i Trondheim kommune klar beskjed: La Presthus gård bli Norges største besøksgård, og si ja til alternativ veitrase!

Et tilbud til en hel region

Planene for gården er mange og seriøse aktører sikrer at dette blir et tilbud for alle. På Presthus gård skal barn og voksne få komme tett på dyrene og ta del i mating, stell og kos. Her kan hele familien komme på besøk for dager fylt med spennende aktiviteter.

Lær om jordbruk, besøk alle dyrene, lek, spis nybakte boller fra gårdsbakeriet, kjøp med deg ferske grønnsaker fra gårdens marked og avslutt dagen med en ettermiddagstur på tunet med vår egen Gråtass. Vår ambisjon er at Presthus skal tilby parsellhager, undervisningssenter, frukthage, bakeri, barnehage, rideskole, hønsegård, tursti, akebakke, hønsegård og mye mer. I tillegg til alle disse tilbudene, jobber vi også med planer om tursti, forsamlingslokale, veterinær, hundehotell og sommerbeite.

Takk for din støtte!!

www.presthusgard.no – www.facebook.com/presthusgard

Presthus_gård.jpgPresthus gård, Voll gård og Felleskjøpet står bak dette oppropet.


Henrik Thoresen / Noralf Størseth - Felleskjøpet 72 50 50 50    Kontakt personen bak underskriftskampanjen