STOPP DAGENS RUSSEFEIRING!!

Ombud, skole, elever og foreldre ser seg nødt til å iverksette tiltak hver eneste dag for å hindre at dagens russefeiring får fatale konsekvenser. Det handler om noe mye større enn "russefeiring", det gjelder våre videregående elevers psykososiale arbeidsmiljø og dere psykiske helse. Det handler om lærere og rektorers forringelse av det som kunne vært en håndterbar skoledag. Og til sist og ikke minst handler det om våre foreldres maktesløshet over å måtte erkjenne at uansett formaninger om inkludering og omtanke så faller det på stengrunn i et kaos helt ute av kontroll og med sterke markedskrefter å sloss mot.

Etter endt 13 års skolegang  er eleven per definisjon russ. Russen fortjener og feires med anerkjennelse og engasjement fra voksen verden. Hvordan å integrere en kostnadsfri feiring etter endt eksamen med ulike arrangement bør beskrives i læreplanen for videregående opplæring.

Kun kunnskapsministeren med sitt departement har mandat til å etablere nasjonale føringer for en inkluderende og verdig russefeiring. 

Vi krever at kunnskapsministeren handler nå!

Signer dette oppropet

Ved å signere godtar jeg at Wenche Libowitz vil kunne se all informasjon jeg oppgir på dette skjemaet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.


Jeg samtykker til behandling av opplysningene jeg oppgir på dette skjemaet for følgende formål:
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...