Stopp avlivning av friske hunder fratatt eierne

Valpen Qorax skulle avlives, han var uheldig og kom i ett hjem hvor de ikke klarte å ta vare på han, hvor de var for syke til å håndtere han. 

Mattilsynet fratok eieren valpen på 4mnd, en måned senere nektet eieren fremdeles omplassering. Det eneste Mattilsynet kunne gjøre var å avlive valpen for å hindre at han ble utsatt for enda mer omsorgssvikt. 

Vi klarte å ordne en avtale med denne eieren, vi klarte å stoppe avlivningen da vi kjøpte han direkte fra eier. Qorax var heldig, vi som eier kennelen ble fullstendig forelsket og klarte ikke se han dø.

Norsk lov er slik at om eieren som har utsatt hunden for omsorgssvikt, eller direkte dyremishandling har rett til å bestemme om hunden skal omplasseres eller ikke. 

Friske hunder, ofte unge hunder, valper under leveringsklar alder. Hunder som kan få ett langt godt liv blir avlivet fordi eieren ikke tar vare på dyret sitt og ikke unner dyret ett godt liv hos andre. 

Denne loven MÅ endres! Mattilsynets veterinærer tok ikke jobben for å avlive friske dyr. De ønsker denne loven bort men det stopper hos politikerne. 

Disse hundene er offere, de fortjener en ny sjanse! Bli med og vekke politikerne, skriv under denne kampanjen så kanskje vi klarer og vekke dem! Det er enkelt å endre denne loven, den skulle aldri vært der i utgangspunktet!

IMG_1009.JPG

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Linn Andreassen fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )