Sikker kryssing av vei i Sannidal for skolebarn

Noen som vil dele dette videre slik att rette vedkommende ser og får dette🙏🏻🙏🏻🙏🏻mail er sendt til kommunen!!!!

Jeg har nå i en tid prøvd å nå frem til å få en trygg skole vei for barna som bor på Nordre tangen, jeg har kontaktet trygg trafikk, statens vegvesen og kommunens trafikkutvalg men uten hell...
Jeg er mamma til Sebastian på åtte år som går på sannidal barneskole- en fantastisk skole- som ønsker å gå hjem fra skolen selv, han har SFO men vi prøver nå att han skal gå hjem to dager i uken. Da oppstår ett problem... han skal nemlig krysse veien som går tvers igjennom bygda. Her finnes ikke noen form for trygg kyssning av veien, så jeg går i møte med han slik att jeg vet han kommer trygt hjem.
Hvis man ser etter finnes det ikke EN plass fra Esso i Sannidal til Tangen i Sannidal der noen kan krysse veien trygt, og det forundrer meg litt siden det er flere boligfelt på motsatt side av både barneskole og ungdomskole.
Da jeg opplyste dette for de innstanser jeg nevnte overfor her fikk jeg til svar att siden det var 50 sone og relativt lite trafikk i tidsrommet barna gikk hjem, så de ikke på nødvendigheten med gangfelt og att det i en 50 sone ble litt vanskelig i gjennomføre opphøyd gangfelt, skilting og annet sikkerhetstiltak.
*relativt lite trafikk i tidsrommet: i løpet av 4 minutter i dag fra kl 14.53-til kl 14.57 passerte mer enn 50 kjøretøy derav 2 busser og 2 andre tungtransport kjøretøy- og dette kalles lite trafikk ?
*50 sone og opphøyd gangfelt: Hvis man ser krysset fra Rema1000(Kalstad) til utsikten finnes det 50 sone på ett godt stykke vei, der har man klart å lage 2 stk opphøyde gangfelt med skilting, markering i vei samt ekstra lys der mann skal krysse .... er det forskjell på Kalstad og Sannidal ??

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Linda Blandkjenn kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook