Nei til mer lån for studenter!

Kommentarer

#1224

Fordi studenter ikke får samme rettigheter som arbeidstakere, selv om vi også er arbeidstakere.

Sander Hovde (oslo, )

#1233

Jeg signerer, fordi at jeg som student er avhengig av deltidsjobben min for å få betalt utgiftene mine. Det at vi ikke står på lik linje med andre arbeidstakere er forskjellsbehandling. Lån er ikke inntekt.

Charlotte Aurora Schmedling (Oslo, )

#1239

Arbeidende studenter er som alle andre arbeidstakere - arbeidende skattebetalere som gjennom jobben sin bidrar til samfunnet. Dette skal ikke straffe seg. Som alle andre arbeidstakere bør de ha rett på dagpenger etter stillingsprosenten de jobber. Denne forskjellsbehandlingen av unge arbeidstakere skaper kun forakt blant dagens studenter for å siden bidra mer til fellesskapet. Dette er ikke samfunnet tjent med. De jobber og betaler skatt, om så i mindre stillingsprosenter. Behandle dem deretter.

Andreas Gregersen (Oslo, )

#1247

Jeg er selv student, og har allerede mye lån. Vi trenger mer stipend!

Sofie Jansen (Trondheim, )

#1249

lån løser ingenting

Tobias Brennvik (TRONDHEIM, )

#1256

Ingen andre arbeidstakere blir tilbudt lån istedenfor hjelp/stønad. Hvorfor skal det være annerledes for studenter?

Synne Andersen (Oslo, )

#1259

Dette er totalt feil løsning, nytter ikke å gi studenter mer LÅN, når ALLE andre får dagpenger PG krisepakker

Oscar Ovid (Oslo, )

#1262

Jeg har blitt permittert, jeg tar ikke opp lån og siden jeg er student så er helt uten inntekt nå.

Klaudia Beata Janusz (Mogreina , )

#1265

Jeg er både selvstendig næringsdrivende og ansatt, og det er feil og urettferdig at alle skattebetalere ikke skal vurderes på samme måte.

Daria Osipova (Trondheim, )

#1270

Det er helt sykt at de som «bare» jobber FÅR penger. Imens vi som er 100% studenter, + jobber på siden, må ta opp MER lån??? Som om vi ikke har nok fra før??

Madelen Sæterøy Fosøen (Trondheim, )

#1274

lån er ikke inntekt!

Camilla Aanonli (Skedsmokorset, )

#1275

Studentene er også arbeidstakere, og så lenge de oppfyller kravene som stilles en vanlig arbeidstaker bør de på lik linje bli kompansert når staten velger å stenge arbeidsplassene deres. Her må det offentlige ta ansvar, i stedet for å tilsynelatende tro at folk finner seg i hva som helst.

Alexander Duborgh (OSLO, )

#1276

Det sier vel seg selv:-))

Runa van Hoven (Hamar, )

#1309

Er en student

Marius Meyer (Ås, )

#1322

Det er hårreisende at studentene skal få hjelp som et lån. Dette burde bli gitt som et stipend som ikke behøvde å betale tilbake.

Anita Lesteberg (Drøbak, )

#1324

Jeg signerer fordi jeg synes det er urettferdig at vi som studenter og bidragsytere til skattekista ikke får hjelp i vår favør. Det er, misforstå meg rett, selvfølgelig bra at det er på dagsorden og at vi i det hele tatt er inkluderte i krisepakken. Men skjerpings, Erna!

Lisa Bakkelund (Senja, )

#1335

Jeg signerer fordi studenter fortjener samme tilbud som alle andre arbeidstakere.

Linn Jeanine Søland (Oslo , )

#1336

Jeg signerer fordi jeg er også student med deltidsjobb

Halvard Fossheim (Oslo, )

#1345

Takk, men nei takk!

Malin Aurora Valkvæ (Oslo, )

#1351

Studenter trenger ikke mere lån. Stipend ordningen er svak nok fra før av

Sebastian Wie Murphy (Oslo, )

#1352

Jeg er student som er på sitt siste semester og trenger ikke mer lån, samtidig har jeg jobb på siden for å kunne overleve og forberede meg til livet etter studiet. Jeg betaler også skatt som alle andre, studenter burde ha samme rettigheter som alle andre som er permittert og mistet inntekten sin!

Robin Houbraken (Oslo, )

#1358

Fordi vi bør behandles på lik linje som alle andre arbeidstakere.

Victoria Skøtt Dahl (Oslo, )

#1360

Vi sliter økonomisk på grunn av korona vi og, er urimelig å gi oss mer gjeld når hele grunnen til at vi trenger dagpenger - er fordi vi mister all inntekten vi skulle hatt fra jobb. Ingen logikk i at kollegaen min får lønn fordi ho ikke er student, og ikke jeg, når vi er permittert fra samme jobb.

Johanna Hodne (Sandnes, )

#1379

Jeg signerer fordi dette er viktig! Jeg vil ikke ha mer lån senere og studentene er vår FREMTID! Hjelp oss nå slik at vi får muligheten til å hjelpe dere senere.

Roséa Karenovich (Porsgrunn, )

#1381

Jeg signerer fordi at studenter har like mye rett på dagpenger som alle andre arbeidstakere. Vi har et studie vi skal fullføre og for at det skal gå, behøver vi midler for å takle hverdagen i vanskelige tider.

Mathias Tryggestad (Oslo, )

#1389

Jeg signerer fordi studenter som har en deltidsjobb er like viktige som andre arbeidstakere! Vi har en deltidsjobb for å slippe en stor gjeld, og det er uaktuelt å få tilbud om mer?!

Johanne Løvli (Kråkerøy , )

#1396

Jeg har hatt flere stillinger ved siden av studiene mine i alle årene som student og betalt skatt som alle andre arbeidstakere. Nå få jeg ikke jobber min fast stilling, og har ingen rett til sykepenger eller dagpenger. Stipendet fra lånekassen er ikke i nærheten av nok å leve av uten jobb ved siden av - og selvfølgelig skal huseieren ta like mye i husleie selv i en pandemi! Hvorfor skal studenter streve sånn mens huseierne få fortsette å tjene milliarder? Det er groteskt!

Martin Ellis (Oslo, )Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...