Selvfølgelig skal vi ha undervisning om kjønnsmangfold på skolen!

(Dette oppropet startet jeg som en motreaksjon på oppropet som heter ; Vern våre barn fra kjønnsforvirrende undervisning. De skriver blant annet at de ønsker å bekjempe LHBT ideologien i skolen)

Det provoserer meg at noen bruker sine egne fordommer til å nekte barn undervisning. Undervisning om mennesker. Om hvor ulike vi er, hvor ulikt vi tenker og føler. Det provoserer meg at mange fortsatt vil gjøre det vanskelig for andre å være seg selv. 

Det er greit å være uenig, det er greit å mene så mye.- men det er IKKE greit å ville frata barn og unge undervisning om hvordan livet er. Hvordan mennesker er! 

Alle er avhengig av å føle en tilhørighet til noe/ noen. Det å bli fratatt muligheten til å være med i et fellesskap, og det å bli fratatt muligheten til å lære om seg selv og om andre- er så utrolig feil, og så skadelig at jeg nesten ikke har ord. 

Selvfølgelig skal vi ha læren om mennesker på skolen. Vi skal ha læren om kjønnsmangfold, kjønnsidentitet og legninger. 

IMG_8687_(2).jpg

Selvfølgelig skal vi ha undervisning som hjelper barn og unge med å føle seg bra nok. Til å føle seg hjemme, til å føle en tilhørighet . Til å lære om mennesker! 

Selvfølgelig skal vi ha undervisning som forteller barn og unge at de er bra nok- Akkurat som de er. 

Jeg vil med dette oppropet vise at det er mange som ønsker at barn og unge skal oppleve læren om mennesker. Som lærer de om mennesker- akkurat som vi er. 

Signer , og hjelp meg å vise at vi er så utrolig mange fler som ønsker skolen skal ha mer informasjonog undervisning om kjønnsmangfold i skolen. 

Trykk på Facebook knappen og del 🏳️‍🌈🏳️‍🌈

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Heges lille rom fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.

Vi viser ikke e-postadressen din offentlig på nettet.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...