Organisering av Sámi klinihkka.

Samisk spesialisthelsetjeneste for den samiske befolkningen vil bli behandlet som egen sak i Regioalt brukerutvalg for Helse Nord den 14.09.21 hvor styringsmodellen for Sámi klinihkka skal drøftes. Undertegnede er brukerrepresentant og vil legge  fram forslag om at Helse Nord i samarbeid med Helse og Omsorgsdepartementet snarest tar et initiativ til å få lagt klinikken som eget foretak direkte under Helse Nord med eget Styre og Budsjett.

Det er ønskelig med en bekreftelse fra Utvalgets samiske representanter som deltok i Utvalgsarbeide å bekrefte at det var denne modellen som var et ønsket vedtak uten å bli hørt - dessverre.

Dette vedtaket er ønskelig inntil en langvarig utredning om en eventuell mere velegnet organisasjonsmodell foreligger,

 


Ester Fjellheim, Brukerrepresentant Helse Nord.    Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Ester Fjellheim, Brukerrepresentant Helse Nord. fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )