Oppgrader uteområdene på Espira Litlasund barnehage!

KIL-1846.jpg

Barna på Torvastad fortjener et bedre uteområde i barnehagen sin. Espira må nå prioritere barna på Litlasund barnehage.

Espira lovde foreldrene å oppgradere barnehagen i 2021/2022 - men dette har de ikke gjort.

De ansatte som jobber i barnehagen gjør en flott jobb, men vi har nå kommet til en smertegrense for uteområdene tilknyttet barnehagen. Med så mange barn som går i denne barnehagen blir det uforsvarlig med så dårlige uteområder.

Hvorfor nedprioriterer Espira barna på Torvastad? De fleste andre barnehagene har betydelig bedre uteområder. Dette er en nedprioritering av barn på Torvastad!

Dette er derfor et opprop for at Espira i skoleåret 2022/2023 er nødt til å prioritere en oppgradering av uteområdet på Espira Litlasund! 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere gir jeg Simon Næsse, leder SU fullmakt til å overlevere informasjonen som jeg gir på dette skjemaet til de som har mulighet til å gjøre noe med denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )