Ny barneverns lov!

Norsk barnevern bryter daglig loven og tror de kan gjøre som de vil! Dette er ikke riktig holdning og nå må noe gjøres kvikt! Er alt for mange der ute som velger å ta sitt eget liv grunnet norsk barnevern har traumatisert han/hun.

Sånn de holder har gått for langt og nylig ble Norge dømt i Strasbourg for brudd på menneskerettighetene. Den saken der sier sitt og det er bare å lese saken her så kan dere skjønner litt hva de holder på med.

https://www.dagbladet.no/kultur/norsk-barnevern-er-ute-av-kontroll/71597343?fbclid=IwAR2fI5rWKKp0Fu1vgmKX3pMfGu0_H8_dQG7p74EtXCCKfdnpprk8KAXEhGY

Norsk barnevernlov ble snudd på hue i 1992 og har nesten ikke blitt endret noe siden den gang. Så nå er det igjen på tide at politikere går igjen om loven på nye linje for linje.

Vi er mange berørte av norsk barnevern misbruk og vi trenger ikke flere nå!

Ny lov burde gjøre slik at fylkesnemnda og familie hjem legges ned og heller blir erstattet med nytt system, et system som skal hjelpe en familie ikke ødelegge en familie som, som systemet er lagt opp til i dag!

Vi reiser oss en etter en og roper i kor

"NY LOV - NY NORGE"

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Noa Bøe kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...