NRK, kan dere være så snille å sende dokumentaren Earthlings?

Det er bare rettferdig at vi viser den mørke siden av oss selv som vi helst ikke vil se. Dette er ikke bare en "film". Det er en dokumentar som vil forandre ditt sinn for alltid. Hver voksen bør vurdere filmen og dens budskap. Denne dokumentaren er en av de viktigste av vår tid og bør vises til alle. Den snudde livet mitt opp ned og forandret meg for alltid.

Ja, earthlings viser det verste av det verste på jorden. Om verden skal reddes og det skal gå menneskeheten og dyrene godt må vi begynne med oss selv. Det er en del ting vi blokkerer fra våre sinn som faktisk burde komme frem i lyset. Jeg lurer- Hvis mennesker mener at dyrene skal tolerere vår oppførsel mot dem, men ikke er i stand til å bære synet av det som faktisk blir gjort mot dem

-Hvorfor skal dyrene gjennomgå dette da?

Earthlings er en dokumentar fra 2005 om menneskehetens bruk av dyr som kjæledyr, mat, klær , underholdning og for vitenskapelig forskning. Filmen er fortalt av Joaquin Phoenix , soundtracket er av Moby , filmen ble regissert av Shaun Monson,og ble co -produsert av Maggie Q.

Det avdekkes forhold i dyrebutikker, valpefabrikker etc. Earthlings inkluderer opptak innhentet gjennom bruk av skjult kamera for å vise deg dag-til-dag praksis i noen av de største næringene i verden som alle er avhengige av dyr. Filmen trekker paralleller mellom rasisme , sexisme , og spesiesisme .

Joaquin Phoenix uttalte selv:

" Av alle filmene jeg noensinne har gjort er dette den som får folk snakke mest. For hver person som ser Earthlings  vil de fortelle tre ."

Peter Singer, best kjent for sin bok Animal Liberation sier, " Hvis jeg kunne latt alle i verden se en film ville jeg glatt dem se Earthlings "  og Tom Regan sa siden:

"For de som ser Earthlings vil verden aldri bli den samme"