Nok er nok - Wiggen må gå!

23633114_10211262009129596_1917709381_o.jpgOm ikke Viking viser handlekraft nok skal vi supportere vise dem veien, nok er nok, Wiggen må gå!

Bård Wiggen sitter med det øverste sportslige ansvaret, og det han har levert har vært med på å sende Viking ned i OBOS-ligaen.

Han har en stygg tendens til å ikke vise samarbeidsevne i klubber han har vært i, som også har kommet frem i Viking. Dette er ikke en mann vi har behov for i vår klubb!

Det er på tide at vi supportere viser hvem som er klubben, vi forventer å bli hørt, og vi forventer handlinger, før det er for sent!

At denne mannen skal ha stor innflytelse på hvilken trener vi skal hente er ikke aktuelt!

At sosiale medier har stått i fyr mot Wiggen driter tydligvis ledelsen i, nå samler vi inn signaturer som skal levers personlig på kontorene i Jåttåvågen.

 

Nok er nok - Wiggen må gå!

 

Signer dette oppropet


ELLER

Din e-postadresse vil ikke bli publisert på vår side. Uansett, så vil forfatteren av underskriftskampanjen se all informasjon du oppgir i dette skjemaet.

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Facebook