Nei til sammenslåing av Nøtterøy og Tønsberg

Nøtterøy er en landbruks- og sjøkommune. Vi har landbruksareal med skog og vann på alle kanter. Her på øya er det mange som mener at vi ønsker lav trehusbebyggelse. Vi ønsker oss samarbeid med Tjøme som også er en kommune med samme interesser. Tønsberg er en by, som ønsker å utvide inn på Nøtterøy og med næringsbygg og flere blokker og tettere bolig bebyggelse. Vi på Nøtterøy får ikke ny fastlandsforbindelse dersom vi blir underlagt Tønsberg. Kriseplanen for kanal brua er en farse. De sier de kan ha flytebrygger på plass på kort varsel( de ligger vist i Oslo og kan hentes på 3 dager) Dette samt at Nøtterøy folk skal parkere på Kaldnes banen for å bli kjørt i buss til (flytebryggene og der står det ny buss som skal kjøre folk til Kjelle. Hvordan skal du komme deg videre derfra da?. Skal man ha en bil stående der også?. Dette viser bare hvor lite verdt vi På Nøtterøy er for politikerne i Tønsberg. Politivedtektene er forskjellige  i en by enn hva de må være på en liten øy som Nøtterøy.

Fylkesordføreren antyder at Nøtterøy kan bli delt ved Borgheim, dette er skremselspropaganda og de folkevalgte har tillagt seg et mandat om ikke og følge velgerne (folket) men sentral styring fra storting og regjering. Ja til at vi kan   få tilbake Kaldnes og Husøy, slik kan vi selv betale for ny fastlandsforbindelse. Vi har jo betalt for Frodåstunellen for Tønsberg allerede.

Nei til at politikk blir styrt uten demokrati. Ja til avstemning om forslagene.

 

 

Signer dette oppropet

Ved å signere godkjenner jeg at Annett Germann kan overlevere signaturen min til dem som har innflytelse på denne saken.


ELLER

Du vil motta en e-post med en link for å bekrefte din signatur. For å sikre at du mottar e-postene våre, vennligst legg til info@opprop.net i adresseboken din eller i listen over trygge avsendere.

Merk at du ikke kan bekrefte signaturen din ved å svare på denne meldingen.
Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...

Facebook